Zakaj električno kolo cube osvaja srca uporabnikov

Električno kolo Cube je vedno bolj popularno, saj električno kolo Cube navdušuje svoje uporabnike, ker gre za edinstveno in inovativno prevozno sredstvo. S tem prevoznim sredstvom boste prišli na kateri koli cilj po vseh poteh, preko klancev in sicer bo vožnja zelo udobna ter nenaporna. Pri pedaliranju vam bo pomagal zmogljiv motor, ki deluje na sodobno Litij Ionsko baterijo, ki je lahka in se hitro polni ter je tudi vzdržljiva enako, kot so baterije v mobilnih telefonih. Tudi, če nimate kondicije ali težko hodite, boste prišli na cilj.

električno kolo cube

Kakovostno in zanesljivo električno kolo Cube je podobno navadnemu kolesu, le da ima v okvirju nameščeno baterijo ter motor, ki pri določeni hitrosti, ko pedalirate, pomagata poganjati kolo. Zagnati ga morate še vedno z nogami, kasneje pa se motor vklopi glede na to, kako ste nastavili program. Programov, kot boste opazili na LCD zaslonu, je več in določajo dinamiko vaše vožnje.

Električno kolo Cube omogoča, da se peljete v šolo ali službo, na sestanke, v trgovino in na izlet tako, da boste razdalje premagali dosti hitreje, kot brez motorja, samo z lastno močjo. Pri tem se ne boste prepotili. Super je tudi to, da če se peljete po klancu navzdol in seveda to hitrost kolo zazna, potem bo obrnilo motor tako, da deluje kot dinamo. Zaradi tega bo motor v tem primeru polnil baterijo in s tem se bo vaša vožnja s pomočjo motorja podaljšala brez polnjenja.

Električno kolo Cube ima več modelov, med katerimi lahko izbirate. Če se vozite po mestu, potem izberite mestno kolo, ki je tudi opremljeno drugače ter z opremo za vožnjo v urbanih naseljih, med katere spadata luč in zvonec. Če veliko potujete po gorah seveda izberite gorko kolo. Za dolge izlete izberite treking kolo, ki je lahko tudi namenjen za poslovne sestanke ali za pot v službo, če niste prav blizu.