Fizioterapija za razne bolečine

fizioterapija

Zakaj je fizioterapija sploh potrebna? Fizioterapija je namenjena za vse, ki imajo slabo ravnotežje, težko hodijo ali sedijo in imajo nenavadne bolečine, ki jim omejujejo vsakodnevno življenje. Poznamo več vrst fizioterapije, kot na primer nevro fizioterapija, športna fizioterapija, respiratorna fizioterapija in fizioterapija na domu. Za še več vrst preverite na https://therapia-dom.si/, kjer vam podjetje Therapia dom pomaga z vsemi težavami, za vas ali pa vaše bližnje. Lahko se tudi prijavite na brezplačen neobvezujoč pregled, pri katerem boste lahko izvedeli kaj je narobe, in vam bodo za naprej predlagali urnik terapij in zdravljena, če ga želite. Za dodatne informacije jih kontaktirajte na njihov email  naslov ali pa telefonski številki. Lahko pa jih obiščete na njihovem delovnem mestu v Ljubljani.

fizioterapija olja

Zakaj pa pride do takih težav, kjer je fizioterapija edino učinkovito zdravljenje? Ponavadi pride zaradi starosti ali neaktivnosti pri starejših ljudeh. Pri mlajših lahko tudi zaradi tega, ali pa zaradi preveč intenzivnih športov, kjer pride do raznih poškodb in nategov mišic. Drugi pobudniki pa so razne bolezni, kot so na primer nevrološke bolezni (možganska kap, travmatska poškodba možganov, demenca in multipla skleroza), rakova obolenja, obraba kolena, nateg mišic, zlom ključnice, kolka, reber, artritis, kužne bolezni, psihološke težave, inkotinenca, srčne ali žilne bolezni…

Zdaj veste na koga se obrniti, ko boste potrebovali zdravljenje, kot je fizioterapija. Če se nimate možnosti voziti vsakič na fizioterapijo v Ljubljano, imate možnost fizioterapije na domu po večini krajev Slovenije. Do zdaj so uspešno rehabilitirali že 97% svojih bolnikov, s svojo metodo zdravljenja, ki izhaja iz razvoja dojenčkov. Da, prav ste slišali, dojenčkov. Vsak gre po določenih stopnjah preden začne hoditi in temu se reče evolucija, zato to metodo uporabljajo tudi na starejših, ki imajo zgoraj naštete težave/ bolezni. Naročite se na svoj brezplačen pregled že danes, in ne čakajte, da se stvari poslabšajo.  Zdravje je temelj za dobro počutje.