Gibljive cevi za varen izpuh

Funkcija gibljive cevi je, da absorbira tresenje in splošne vibracije, ki jih med samo vožnjo povzroča tako motor, kot samo gibanje. Gibljive cevi morajo uravnavti spemembe položaja motorja samega. Tako je izpušni sistem manj obremenjen saj se ne giblje ampak je pri meru medtem go se gibljive cevi zamikajo, da mu to omogočijo.

Če vaš avtomobil ne bo imel nameščene gibljive cevi je velika verjetnost, da se bo izpušni sistem prelomil ali počil zaradi premikanja motorja. To povzroči težave tako z pospeškom samega vozila kot z glasnostjo. Pomembno je, da se v vozilo pravočasno namestijo gibljjive cevi iz inox materiala, ki bodo vpile vibracije ter ohranile dolgo življensko dobo izpuhu vašega vozila. Na tržišču obstajajo tako cenejše kot dražje cevi. Cenejše so tiste, ki so troslojne in znotraj prepletene. Dražje pa so 4slojne, ki so znotraj zaprte in zato tudi bolj vzdržljive.

gibljive cevi

Katere gibljive cevi boste kupili torej ali 3 ali 4 slojne je odvisno od vas samih. Vse gibljive cevi morajo zagotavljati dovolj prožnosti, da se lahko kljub premikanju motorja sam izpušni sistem drži na svojem mestu brez premikanja. To mu bo omogočilo daljšo življensko dobo brez pokanja cevi.

Ko pride do gibljivih cevi so strokovnjaki podjetja Novak naslov kamor se morate obrniti za informacije. Prav onu se ukvarjajo z montažo različnih izpušnih sistemov in cevi, ki pripomorejo k temu da je vaš avto res varen in zmogljiv. Poslovalnice Auspuh Novak najdete v Novem mestu, Ljubljani, Celju in Mariboru. Pohitite in si priskrbite svoje gibljive cevi za varen avto. Če želite več informacij pa jih lahko kontaktirate preko e-poštnega naslova: izpusne.cevi@siol.net ali na telefonsko številko: 07/33 75 555 ter si zagotovite več informacij v zvezi z izpuhom in samo varnostjo vašega avtomobila. Kupite gibljive cevi in se zavarujte pred konstantnim menjanjem vašega izpuha.