Horoskop Rak – prvo vodno znamenje

Horoskop Rak je prvo vodno poletno znamenje, ki simbolizira veselo žuborenje hitrega potoka, ki dinamično teče po lastni strugi in je vesel, ko se zlije v veliko reko. Rav tako tudi žuborijo rakova čustva, ki so najprej neobvezna in lahkotna, ko pa se naveže, se spremenijo v globoko in močno naklonjenost.

V partnerskem odnosu lahko pričakujete mnogo napetih momentov, ki so povezani z vašo preveliko obremenjenostjo tako doma kot v službi. Ne zavijajte se v tišino ine ne pričakovati, da bo ljubeča persona tista, ki vam bo prva predlagala polje sprave. Horoskop rak pravi, da v kolikor ste v preteklosti imeli določene določene probleme in jih danes želite razčistiti potem morate vi biti tisti, ki boste začeli diskusijo o tem. Debata bo naporna in zelo čustvena, vendar pa bo prinesla pozitivno naravnane rezultate. Predvsem februar ter marec sta meseca, ki sta primerna za globoke pogovore ter nove začetke v ljubezni.

horoskop rak

V kolikor ste ravnokar začeli ljubezensko razmerje, bo ta ljubezen zelo hitro rasla, potrebno pa se je paziti, da ne boste ljubeči osebi obljubili nekaj v kar še ne boste pripravljeni. Če se boste prekmalu skupaj vselila, vas to lahko na čustvenem področju zelo bremeni, zato vam priporočamo, da podajte v resno zvezo bolj počasi.

Titi raki, ki pa ste samski, pa se morate zelo potruditi, da boste osvojili osebo, v katero ste se zaljubili, ker bo ta zelo pretkana in malo neodločna kar se tiče odnosa z vami. Vendar horoskop rak pravi , da morate biti potrpežljivi ter ni vam potrbno pretiravati z čustvenimi izlivi saj saj bi vas takšna drama lahko stala krasnega odnosa. Največ priliki za pozitivno romantične dogodke imate v juliju, avgustu, oktobru in novembru, najbolj pa se pazite odnosov v januarju, marcu in aprilu.

Horoskop rak, za leto 2017 napoveduje, da boste raki zelo obremenjeniz domom in družino. Lahko se zgodi, da vam bo doma nekdo od bližnjih zbolel, vi pa boste skrbeli za njega ali pa boste sprejeli odločitev, ki vas bodo bremenile. Lahko se ztudi zgodi, da boste dobili dojenčka in v tem primeru se bo na novo oblikoval odnos med parterjem in vami ali pa bo nekdo drug rabil več vajine opore in pomoči. Možno je tudi, da se boste pripravljali na selitev, nakup doma ali pa vas bo izgradnja vaše hiše potisnila v stres in s tem v medsebojne konflikte.

Ko kolikor ste mlajši pa se morate pripraviti na napet odnos s starši, saj je možno, da ne bodo naklonjeni vašim trenutnim življenjskim odločitvam. Če imate željo, odseliti se od staršev, bo lahko to povzročilo veliko strahu in nelagodja. Horoskop rak napoveduje, da bi se morale do jeseni domači problemi razlahljati, zato morate ohraniti pozitivno smer.