Imate glivice na nohtih?

Ste ena izmed tistih oseb, ki ima težave s stopali? Imate težave z vraščenimi nohti? Ste dobili glivice na nohtih in jih sami  ne znate oz. ne morete odpraviti? Vse težave lahko rešite z medicinsko pedikuro. Medicinsko pedikuro izvajajo tudi v centru Pedimed, kjer bodo kos vsem vašim težavam povezanim s stopali ali nohti. Glivice na nohtih ima nekje med 6 in 8 odstotkov starejših oseb. V centru Pedimed vam lahko hitro odpravijo težave, ki vam jih povzročajo glivice na nohtih ali vraščeni nohti. Tudi če imate glivice na nohtih že dalj časa, vam v centru Pedimed odpravijo to težavo.

Glivice na nohtih

Glivice najlažje dobimo v toplih temnih in vlažnih prostorih, kjer se tudi razmnožujejo. To se predvsem bazeni, savne, oz. javne površine kjer je na kupu večje število ljudi. Ko enkrat opazite težave, je najbolje z zdravljenjem začeti čim prej, dokler se glivice ne razširijo. Svetuje se uporaba raznih krem in mazil, ki zavirajo širjenje in uničujejo že naseljene glivice na nohtih. Priporočljivo je tudi, da nosite čim bolj zračno obutev. Bolj ko bo vaše obuvalo zaprto, hitreje se glivice razmnožujejo.  Priporočljivo je tudi večkratno razkuževanje obutve. To najlažje in najhitreje opravite s sprejem, ki ga lahko kupite v lekarnah ali specializiranih prodajalnah.

Poleg odprave glivic na nohtih vam v centru Pedimed strokovnjaki nudijo tudi odstranjevanje vraščenih nohtov, trde kože, otiščancev, kurjih očes, uredijo sanacijo razpok na peti ter izvedejo nohtno protetiko.

Če imate ali ste ravnokar zasledili možnost, da imate glivice na nohtih, potem se čim prej odpravite v medicinski center Pedimed, da vam sanirajo vašo težavo. Dlje ko boste čakali, večje težave boste imeli, saj se glivice na nohtih hitro in neusmiljeno širijo.