Implantat je super rešitev

implantat

Tudi izgubljeni zobje se danes dajo nadomestiti. Zahvala gre zobozdravstvu, ki res napreduje. Tako so tukaj implantati, ki vam pomagajo da se nadomestijo zobje, ki ste jih izgubili. Vemo, da je izguba zob v bistvu boleča, ker ljudje na tak način hitro izgubljajo na samozavesti. Prav tako pa jih velika večina začne skrivati tudi svoj nasmeh. Zato pa moramo biti hvaležni, da si lahko izgubo nadomestimo in si tako samozavest in nasmeh povrnemo nazaj. Le k zobozdravniku pojdite in jih povprašajte o možnosti implantatov, da začnete s čim prejšnjim zdravljenjem. Več o samih implantatih pa tudi na: clarus-dental.si/sl/storitve/implantologija.

implantat klinika

Implantat je pa v bistvu samo nadomestek naše zobne korenine. Se pa na to gor potem naredi umeten zob. Vse to izgleda čisto naravno, tako da ne bo nihče ugotovil, da ste pa kdaj koli sploh izgubili zob. Prav tako moram povedati, da so implantati vedno bolj priljubljeni in jih ima vedno več ljudi. Postopek vsaditve je čisto neboleč, saj se vse izvaja pod lokalno anestezijo. Ko se bo implantat dobro zacelil pa vam bodo gor naredili še zob. Obstajajo pa seveda nekatere omejitve glede pravih kandidatov. Če bodo videli, da nimate dobre ustne higiene vas bodo zavrnili. Prav tako pa ne smete imeti vnete dlesni, ker boste prav tako zavrnjeni.

Kakorkoli že pa se implantat lahko naredi tudi v primeru izgube več zob, je pa najpogosteje samo pri enem. Seveda bo zobozdravnik najbolje vedel, kaj je najboljše za vašo stanje. Nič se ne bojte in le pojdite k zobozdravniku, takoj ko izgubite zob. Ker izguba zob in, če to ne popravite lahko potem prinese še več kakšnih težav, ki si pa jih zagotovo ne želite. Sem pa prepričana, da boste z implantatom res zadovoljni. Prav tako je le ta narejen iz ne alergenih materialov, kar je tudi super. Zdaj pa le k zobozdravniku po vaš implantat.