Karnise, ki polepšajo vaš dom

Karnise, so čudovit detajl, ki lahko v trenutku spremenijo vsak prostor. Karnise so ključni element, ki omogočajo namestitev zaves. Nekdaj so bile zelo popularne karnise iz lesa, sedaj pa le-te že zelo težko zasledimo, saj so jih nadomestile ali plastične ali pa kovinske karnise. Njihov izgled je postal predvsem minimalističen in enostaven, hkrati pa skladen s stilom prostora. Karnise lahko dobimo v različnih barvah ter tudi oblikah.

karnise postelja

Če iščete podjetje, ki izdeluje kakovostne karnise, potem vam svetujemo, da se obrnete na podjetje Zavese Daša. Ne le, da so njihove karnise in ostali izdelki izredno kakovostni, ampak ponujajo tudi zelo široko paleto izdelkov, med katerimi lahko izbirate. Izpolnijo vam lahko praktično vsako želje glede karnis, ki jo imate. Lahko izbirate med različnimi barvami in oblikami, vse je odvisno od vaših potreb in želja. Pri izbiri karnis moramo biti zelo pozorni, saj bodo privabile veliko pogledov vseh naših gostov. Karnise naj bodo izbrane na podlagi stila našega prostora. Najboljše je, da najprej opremimo prostor, nato pa izberemo primerne zavese, ki ne bodo le estetsko izboljšale našega prostora, temveč bodo tudi funkcionalne, poleg zaves pa zraven izberemo tudi primerne karnise. V kolikor se odločimo za dvojne zavese, potem je najboljše da barvne kombiniramo z belimi spodnjimi zavesami. Bele zavese bodo prostor osvetlile, medtem ko lahko zgornjo plast uporabimo takrat ko spimo, saj tako pričaramo popolno temo, čez dan pa lepo dopolnijo prostor.

Karnise so spet popularne, nekaj časa, je bilo popularno, da zaves sploh nismo uporabljali. Tudi nameščanje zaves se je skozi čas spremenilo. Sedaj je tehnologija veliko enostavnejša kot nekoč, nameščanje in odstranjevanje zaves je sedaj veliko bolj enostavno, kar je pri karnisah zelo pomembno. Karnise se v nekaterih primerih pravzaprav sploh ne vidijo, saj so lahko skrite, še vedno pa je pomembno, da je njihova tehnologija enostavna in funkcionalna. Če torej iščete ponudnika, ki bo znal uslišati vaše želje in vam pri temu tudi znal podati strokovno mnenje in nasvet, potem se obrnite na Zavese Daša