Kmetija Plavica

Ali ste vedeli, da je kmetija plavica ena izmed redkih v Sloveniji, ki se ukvarja tako s kmetijstvom, kot tudi s pridelavo različnih zelišč, ki so namenjena temu, da se z njimi lahko pozdravi različna stanja. Vsekakor je gospod Jože Majes, ki se na kmetiji Plavica praktično vsak dan ukvarja z zelišči izredno velik ljubitelj le teh? Gre za osebo, ki točno ve zakaj je namenjeno določeno zelišče in to je tisto, kar ga dela zares posebnega. Plavica vsekakor brez njega ne bi bila nikoli to, kar je danes, zato gre veliko zaslug za to, da je kmetija danes takšna kot je prav njemu. On je tisti, ki ve, kako se tem stvarem streže in zato je ta kmetija tudi tako zelo uspešna.

plavica

Kakorkoli že, Plavica je kmetija, ki vam lahko ponudi še veliko več, kot pa le zelišča. Lahko vam omogoči, da se boste tam sprehajali in se naužili svežega zraka. Vsekakor je to zanimivo in zdravo, toda to še ni vse. Plavica vam omogoča tudi, da se dogovorite za voden ogled in vas bo neka oseba tam spremljala skozi celoten obisk, vam umes kaj razložila in podobno. To je nekaj, kar je zelo dragoceno, saj vam na kmetiji Plavica na takšen način predajajo svoje dolgoletne izkušnje in to je vsekakor nekaj, česar ne gre kar tako zanemariti.

Pomembno je, da spoštujete Slovenske običaje in da se zavedate, da je kmetija Plavica vsekakor med tistimi, ki veliko stavijo na to, da imajo vedno vse narejeno po starih običajih, saj menijo, da so to kar najboljši pristopi za doseganje zastavljenih ciljev. Glede tega bi se seveda lahko razživela cela diskusija, toda kakorkoli že, Plavica kmetija in vsi njeni zaposleni delujejo v starem stilu in s tem seveda ni prav nič narobe.