Zanesljiva kombi dostava za vaše pakete

kombi dostava

V zadnjih dveh letih, predvsem na račun epidemioloških razmer, je zelo priljubljena postala brezkontaktna dostava, kjer stranka naročen paket prevzame v za to namenjenih paketomatih. Ker je bila večina trgovin zaprtih, je v ospredje prišel predvsem cestni prevoz tovora, ki je tudi sicer ena najbolj priljubljenih in razširjenih oblik dostave pošiljk. Gre namreč za eno najbolj zanesljivih in varnih načinov prevoza tovora od pošiljateja do naslovnika. Mojstri v svojem poslu pa so tudi pri logističnem in mednarodno prevoznem podjetju Seršen Transport d.o.o. Njihova kombi dostava je hitra, učinkovita in zanesljiva, zato ne preseneča, da se prav za njih odločajo številna priznana in uspešna podjetja.

Izvajanje prevoznih storitev zaupajte kakovostnemu izvajalcu

Vsekakor ni vseeno, katerega izvajalca cestnih prevozov boste izbrali. Kombi dostava, ki jo izberete mora biti namreč izvedena nadvse kakovostno, saj je ravno od nje odvisno, kako ažurno in v kakšnem stanju bodo izdelki prišli do naročnika. Karkoli bi v tem procesu šlo narobe, pa bi metalo slabo luč na vaše podjetje in izdelke, ki jih ponujate. Zato izberite zaupanja vrednega prevoznika.

Kombi dostava se lahko izvaja v obliki polnega ali delnega naklada. Oba načina imata določene prednosti, ki jih je pred odločitvijo za način prevoza zelo pametno upoštevati.

Polni naklad tovora FTL (angl. full truck load) je posebna vrsta cestnega tovornega prevoza, kjer se v celotni prikolici nahaja tovor, ki je last le enega pošiljatelja. Pri tem gre lahko za tovor različnih velikosti in dimenzij.Stranka bo tovor naložila na dogovorjenem mestu prevzema blaga, le to pa bo nato zanesljivo dostavljeno naravnost do cilja. Prednosti te vrste transporta so predvsem zelo hitra dostava, ki pa se priporoča pri več kot 30 paletnih mestih. Primerna je tudi za prevoz zelo občutljivih predmetov.

Delni naklad tovora LTL (angl. less than truckload) pa je vrsta cestnega tovornega prevoza, ki se uporablja za pošiljanje ene do šestih palet. Tovor, ki se prevaža v prikolici, je običajno v lasti več pošiljateljev. Izbira pa je cenovno zelo ugodna. Slabost je, da bo vaš tovor lahko, zaradi večjega števila strank, večkrat raztovorjen, dokler ne doseže naročnika.