LED luči Prolux

Podjetje Proen vam nudi veliko izbiro izdelkov ter storitev za vaš dom ali poslovni objekt. Njihove večletne izkušnje so jih pripeljale do tega, da so eno izmed najboljši podjetij v Sloveniji, zaupa pa jim že mnogo zvestih kupcev iz različnih regij. Podjetje Proen lahko najdete tudi na spletu, in sicer na njihovi spletni strani www.proen.si. Tam si lahko ogledate celotno ponudbo njihovih izdelkov in storitev, preberete pasi lahko tudi nekaj o podjetju.

Proen vam nudi različne izdelke in storitve na področju ogrevanja, vodovoda, razsvetljave, merilnih sistemov in energetike. Na voljo so vam notranja razsvetljava, zunaja razsvetljava LED luči, optimizacija stroškov za razsvetljavo, hidravlično uravnoteženje, ventili za termostat, toplotne črpalke, kotlovnice, sobni termostati, merilci toplote, radiatorji, talno ogrevanje, vodovodne inštalacije, merliniki za vodo, sanitarna oprema, meritve hidravličnega uravnoteženja, obračun merilikov, energetski pregled objektov ter obnova fasad. Vse to in še več vam nudi podjetje Proen, njihovi izdelki in storitve pa so kvalitetni in imajo dolgo življenjsko dobo.

LED luči

Eden izmed izdeko, ki jih najdete v njihovi ponudbi so LED luči Prolux, ki vam zagotavljajo pravo udobje in mnogo prednosti pred ostalimi vrstami razsvetljave. LED luči so izdelane kvalitetno in natančno, uporabljate pa jih lahko kot nadomestilo za klasične žarnice oziroma sijalke. Luči Prolux vam nudijo naslednje prednosti: so energijsko varčne in predstavljajo manjš porabo električne energije pred ostalimi žarnicami, njihova življenjska doba je bistveno daljša in lahko traja tudi do trideset let, imajo boljši svetlobni izkoristek in ob njihovem vžigu je takojšnja polna svetilnost. LED luči so primerne za uporbo v hiši ali poslovnem objektu, saj so večstransko funkcionalne.

Mnogi se odločijo za nadomestilo navadnih žarnic z Led žarnicami Prolux, saj je njihova poraba bistveno manjša ter so tudi okolju bolj prijazne. Prlux so najkvalitetnejše in najboljše žarnice na trgu, kar jih boste lahko našli, to pa je zaradi njihovega dodelanega ter izpopolnjenega sistema delovanja.