Lesen zemljevid sveta kot čudovit stenski okras za vaš dom

Lesen zemljevid sveta je izjemna dekoracija za osebni ali poslovni prostor, pa tudi za hotele ali predavalnice, saj ima tudi didaktično noto. Nastal je v slovenskem družinskem podjetju iz ljubezni do potovanja, ko si je ga. Nina Slavec želela pripeljati svet v svoj dom. Lesen zemljevid je lahko tudi neobičajno poslovno ali osebno novoletno darilo, ki ga bo vesel prav vsak. Kakšne različice zemljevidov so na voljo, si oglejte na tej povezavi: http://www.slavecdesign.si/. Lesen zemljevid ni samo izjemna dekoracija in učni pripomoček, ampak je tudi uporabno pomagalo za načrtovanje potovanj ter spominov, kje vse ste že bili.

Lesen zemljevid je izdelan iz čistega lesa in je pravi prodajni hit že od samega začetka, saj je dobro premišljen in izdelan z ljubeznijo. Narejen je v treh slojih. Hitro se ga lahko sestavi in razstavi. Vsaka država in otoki so izrezani s posebno natančno tehniko izrezovanja lesa, tako da se posamezni elementi med seboj povsem prilegajo in jih z lahkoto namestite na steno ali na kakšno drugo površino.

Edinstvenih tridimenzionalnih lesenih zemljevidov je več vrst, zato lahko izbirate v osnovi med lesenimi zemljevidi brez meja in tistimi, ki imajo označene meje ter napise. Leseni zemljevidi so z občutkom oblikovani posebej za dnevne sobe, za podjetja, bare, trgovine in restavracije, pa tudi za hotele, apartmaje in hotelske sobe. Vsaka država je obarvana s svojo barvo, zato se lepo razlikuje od drugih držav.

Posebej domiselne so zvrtane luknjice v lesu, v katere se zataknejo zastavice ali bucike, s katerimi lahko označujete, kje vse ste že bili in kam boste šli. Podjetja pa lahko označijo lokacije svojih poslovnih partnerjev.

Lesen zemljevid velja za eno bolj ekoloških slovenskih inovacij, ki je hkrati okras, zabava in učni pripomoček na visokem nivoju. Tridimenzionalni zemljevid sveta je na voljo v več velikostih. Večje makete vsebujejo še glavna mesta. Na voljo so tudi razni zatiči z imeni morij, osvetlitvijo, oznakami za strani neba ter razne znamenitosti.