Velika likalna površina za najudobnejše likanje

likalna postaja

Se vedno znova, med likanjem le s težavo soočate z velikimi kosi perila? Je vaša likalna površina premajhna in to otežuje vaše delo? Potem bo likalna postaja Miele prava izbira za vas. V primerjavi z običajnim likalniki je njena površina petkrat večja in tako vam omogoča, da zlikate velike kose perila, kot so prevleke za blazine, v enem samem koraku. Širina valja meni izjemnih 83 centimetrov, kar vam zagotavlja udobno likanje.

Likanje je lahko neprijetno opravilo, saj se morate med ročnim likanjem truditi in pritiskati, da dosežete željeno zglajenost svojega perila. Likalna postaja Miele je oblikovana tako, da med likanjem likalna žlebina pritisne na likalni valj s tlakom pritiskanja 0,35 N/cm². Če bi likali ročno in želeli doseči podobne rezultate, bi morali z likalnikom, brez premora pritiskati na likalno desko s približno 7 kilogrami. Mielejeva likalna postaja vam tako z malo truda omogoča izjemne rezultate in vaše perilo je popolnoma zglajeno.

Enakomerno porazdeljena para za izjemne rezultate

Zato, da Mielejeva likalna postaja doseže tako neverjetne rezultate, pa je kriva funkcija »Tehnologija dveh rezervoarjev«, ki omogoča likanje s paro. Para je s to funkcijo pripravljena hitro in se enakomerno porazdeli po celotni likalni površini. Eno samo polnjenje rezervoarja omogoča, da s paro likate do 40 minut brez dodatnega polnjenja. Svetleča dioda na likalni postaji vas bo pravočasno opozorila, da morate dodati vodo. Naj bo para tako vaš zaveznik pri izjemnih uspehih likanja.

Zavarujte občutljivo perilo

Ker je med vašim perilom vedno tudi nekaj občutljivejšega perila, pri katerem morate med likanjem še posebej paziti, da se vlakna ne bodo poškodovala, vam Mielejeva likalna postaja omogoča, da si nastavite moč gretja, in sicer v skladu z oznakami na etiketah za vzdrževanje perila. Toplota, ki jo ustvarjajo trije grelniki, se optimalno porazdeli po celotni površini, kar zagotavlja najboljše rezultate likanja, brez poškodovanih vlaken. Tako boste v svojem perilu vedno izgledali sveži in urejeni.

Likalna postaja

Priročno odlaganja

Velikokrat se zgodi, da po likanju perilo nerodno odložite in to se ponovno zmečka. Da se to ne bi zgodilo, ima Mielejeva likalna postaja vgrajeno veliko prestrezno polico, na katero odložite zlikano perilo, to pa se ne bo zmečkalo, saj jim palica nudi veliko prostora, da bo vaše perilo ostalo zglajeno.

Za varnost je poskrbljeno

Ker imate pri likanju opravka z visokimi temperaturami, je varnost na prvem mestu. Likalna postaja Miele ima možnost zaznavanja, če vaši prsti zaidejo pod gibljivo zaščitno letev. V tem primeru se odzove varnostno stikalo in motor se takoj izklopi. Vrtenje valja se ustavi in likalna žlebina se odmakne. Tako je zagotovljena zanesljiva zaščita vaših prstov.

Več o likalnih postajah najdete na: https://www.miele.si/gospodinjski/likalni-aparati-1586.htm.