Mini stretch folija je nepogrešljiva doma in v pisarni

Mini stretch folija je uporabna za vse namene in za gospodinjstva kot za pisarne. Je priročno navita na kolut, da se odvija sama in se zaščitijo roke ter je ovijanje bolj priročno, lažje. Gre za raztegljivo folijo, ki je krajše širine, navoj na kolutu pa je poljubno dolg, kot naročite. Lahko je prozorna, barvna, mat, neprosojna ali potiskana z logotipom in sloganom. Mini stretch folija je primerna za zavijanje pošiljk, škatel, hrane in še marsikaj drugega lahko z njo zavijete, da e ne razsuje, ne praši ali ne poškoduje med prevozom.

mini stretch folija

Mini stretch folija se priporoča vsakemu podjetju in gospodinjstvu, ker je res uporabna in priročna za zavijanje daril, pošiljk, tovorov, pohištva, predmetov in tudi za sendviče jo lahko porabite, z njo so na varnem ,se ne posušijo in dlje časa ohranijo svežino. Če jo boste uporabili za podjetje za zavijanje je primerno, da nabavite tako folijo, ki je potiskana z vašim sloganom lai logotipom, pa ni treba potem posebej lepiti etiket, kdo ste, ker bo stranka to takoj tudi videla. Enako velja za lepilni trak, s katerim se lepijo škatle.

Kakovostna mini stretch folija zna nadomestiti celo lepilni trak, še z njo dobro povežete, ker je raztegljiva in se dobro oprime predmetov, ne glede na njihovo obliko, potem drži skupaj tako močno, da ne razpade in se ne morete strgati, Šeke, ko odvijete ali prerežete s škarjami, boste prišli do vsebine tovora.

Zato se vam predlaga mini stretch folija, ker je vsestransko izjemno uporabna, raztegljiva in močna ter priročna za zavijanje. Seveda je dobro, da imate pri hiši še kakšno večjo streč folijo, za zavijanje velikih kosov kot so velike škatle ali pohištvo, ker bi to bilo z mini folijo preveč potratno ter lahko tudi drago. Folije imajo tudi razne debeline in število plasti. Sodobne pa so nano folije.