Notranja vrata mizarstva Markelj

Notranja vrataLeta 1995 se je zasnovalo družinsko podjetje Markelj, ki je prav kmalu pokazalo potrebo po večjih prostorih za proizvodnjo. Že čez pet let je ustanovitelj podjetja pričel z gradnjo novega gospodarskega poslopja, kjer pa je danes veliko sodobnih krmiljenih strojev. S pomočjo teh strojev lahko mizarstvo Markelj opravlja kvalitetno in natančno delo. Tehnologija in kolektiv z bogatimi izkušnjami sta ključna dejavnika za izpolnitev želja vseh strank. Ekipa mizarstva Markelj sicer izdeluje tehnično in dizajnersko dovršene izdelke, ki prinašajo nove izkušnje in nove izzive. Mizarstvo Markelj predvsem proizvaja lesena notranja vrata za razna slovenska podjetja in seveda tudi za individualne stranke.

Na spletni strani podjetja lahko najdete galerijo slik in si ogledate tudi, kaj vse vam podjetje Markelj ponuja. V ponudbi so namreč notranja in vhodna vrata, stopnice, kuhinje in tudi ostalo pohištvo. Mizarstvo Markelj vam nudi notranja vrata izključno po meri oziroma po naročilu, kar pomeni popolno prilagoditev vašim željam in potrebam. Izbirali boste lahko med različnimi materiali, kot so furnir, masiva, inox, laminati in tako dalje. Notranja vrata in podboji le teh so izdelani iz vlaknenih plošč v osnovi, boljši od iverice ter so tako odporna tako na udarce kot tudi na vlago. Pri naročilu notranjih vrat po meri lahko izbirate tdi med skritimi in vidnimi nasadili, ki pa so lahko tudi 3d nastavljiva.

Če potrebujete notranja vrata, je izdelava vrat po meri popolna rešitev. Lahko si boste zagotovili notranja vrata dimenzij do širine 150 cm in višine 300 cm, izbirali pa boste lahko med možnostjo odpiranja v sredini podboja ali možnostjo obratnega odpiranja. Za notranja vrata mizarstva Markelj je značilna odlična zvočna, toplotna in tudi požarna izolacija. Podjetja vam zagotovi tudi kvalitetno izdelavo drsnih vrat, pregradnih sten in mansardnih vrat. Vsekakor se splača preveriti spletno stran mizarstva Markelj. Polepšajte in poenostavite svoje bivanje z novimi kvalitetnimi notranjimi vrati tudi vi.