Odkup kovin – odlična priložnost za vaš zaslužek

odkup kovin
Če boste malo pobrskali v vaši garaži, delavnici ali kleti, boste zagotovo naleteli na kar nekaj odpadne kovine. Kaj lahko storite z neuporabno kovinsko šaro? Vnovčite jo! Za odkup kovin po dobri ceni lahko obiščete podjetje Odkup bakra. si, ki večje količine odpadnih kovin pride iskati tudi na vaš dom. Tako boste prihranili kar nekaj dragocenega časa, denarja in kar je še najboljše, ob tem boste tudi zaslužili.
Cena odpadnih kovin je znana v naprej. Odvisna je od vrste kovine, količine odpadka, njene ohranjenosti in čistosti. Vendar pa na trgu trenutno vlada vsesplošno naraščanje cen surovin, najhitrejšo rast cen odpadnih kovin pa beležimo pri bakru in železo. Za en kilogram danes dobite okrog 30 centov. Seveda je končen znesek vaše odpadne kovine težko napovedati na pamet, saj vsaka cenitev poteka individualno in je odvisna od teže odpadkov, kakovostnega razreda (velja predvsem za baker) ter čistosti elementa.
Odkup kovin za odgovorno ravnanje z okoljem
Ste že kdaj pomislili, da bi lahko bili za svojo ekološko ozaveščenost nagrajeni? Naj vam povemo, da vam to omogoča prav odkup odpadnih kovin. Tako boste na najboljši način združili prijetno s koristnim. V svoji kleti ali domači delavnici boste pridobili kar precej novega prostora, poskrbeli za živost trga s kovinami in pomagali okolju. Ob tem pa seveda bili tudi nagrajeni – cene odpadnih kovin se namreč na kilogram gibljejo nekje od 0,30 evrov.
Vsi vemo, da je odlaganje kovin v naravi prepovedano in nadvse škodljivo za okolje. Zato odkup kovin predstavlja eno izmed dejavnosti odgovornega ravnanja z odpadki, saj tako pomembno prispevate k ohranjanju čistega okolja. Odkupljeno kovino se namreč v sklopu posebnih reciklažnih postopkih očisti in tako pripravi za ponovno uporabo. Ker kovine med reciklažo ne izgubljajo svojih pozitivnih kemijskih lastnosti, lahko postopek njihove obnove izvajamo neskončnokrat. Tako kovine stalno krožijo na trgu, narava pa nam je več kot hvaležna.