Orodjarstvo

Orodjarstvo Kovinoplastika Bled je dolgoletno uspešno podjetje, ki deluje na področjo orodjarstva. Ukvarjajo se z ravojem izdelkov in 3D modeliranjem, CAD konstrukcijo, CAM tehnologijo in razne storitve orodjarne.

Ste posameznik, kateri bi rad izdeloval svoj produkt, potrebno pa ga je tudi zmodelirati? Prišli ste na pravo mesto! Podjetje Kovinoplastika Bled vam je na voljo za 3D modeliranje, katere pripeljejo do končnega produkta.

Nato imate na voljo tudi CAD konstrukcijo, katera se uporablja za izvedbo orodij. Podjetje je visoko usposobljeno. Imajo vso novejšo računalniško opremo, usposobljen kader, sodobno programsko opremo, skratka vse, kar je potrebno za kakovostno delo. Uporabljajo programske pakete Mastercam, kar jim omogoča fleksibilnost pri njihovem delu.

S CAM tehnologijo uporablajajo CNC stroje za naslednje storitve: 3D, 2D rezkanja, vrtanje, brušenje, struženje in izdelava meritev. CNC stroji so zelo pomemben elemnt pri orodjarstvu. Posebne storitve orodjarstva, ki vam jih ponujajo pa so 5 osno rezkanje, 3D rezkanje in 2,5D, žično erozijo, potopno erozijo in brušenje.

Orodjarstvo se ukvarja z razvijanjem industrije in določenih tehnologij. Orodjarstvo se profesionalna uporablja praktično v vseh industrijah, letalski, avtomobilski, farmacevski in podobno, torej pri vseh, ki uporabljajo plastične izdelke in kovine. Prihodnost orodjarstva je zelo velika, saj ponujajo inovativne in tehnološke rešitve.

Brez orodjarstva si nemoramo predstavljati proizvodnje. Nujno potrebujemo orodjarstvo za izdelovanje inovativnih produktov. Pomebni so celotni postopki, od načrtovanja in do izvedbe izdelave ter do končnega produkta. Z strankami je potrebno sodelovanje in pogovarjanje, tako da končni produkt zajema želje stranke. Za to delo so potrebni visoko usposobljeni delavci, kateri imajo dovolj znanja, za upravljanje vseh strojov v proizvodnjah, sploh pa je pomembno znanje za uporabo programske opreme. Prijazni zaposleni bojo stranki svetovali pri določenih morebitnih problemih in se potrudili, da najdejo ustrezno rešitev.

Kovinoplastika Bled se nahaja v Lescah. Če želite razviti svoj produkt, jih kontaktirajte še danes in prijazni svetovalci vam bodo na voljo za odgovore na vaše vprašanje.