Osebne zimske gume

Iščete celovitno ponudbo pnevmatik, ki so tudi najbolj ugodne? Potem je najbolje, da si ogledate spletno trgovino Superguma.si, ki deluje sedem dni v tedni in 24 ur dnevno. Ponujajo Vam zimske gume za osebna vozila, letne osebne pnevmatike, celoletne osebne pnevmatike, zimske osebne pnevmatike, zimske SUV pnevmatike, zimske kombi pnevmatike, motocross pnevmatike, cestne moto pnevmatike, FIM enduro pnevmatike, enduro pnevmatike, tovorne pnevmatike, traktorske pnevmatike, skuter pnevmatike, komplete, lahka platišča, žarnice, okrasne pokrove in akumulatorje. Ponujajo Vam zimske gume različnih cenovnih razredov. Vse zimske gume, ki jih prodajajo ustrezajo čisto vsem kakovostnim standardom. Opremljene so tudi s potrebnimi certifikati. Vse gume so seveda opremljene z ustreznimi nalepkami. Te nalepke seveda pripomorejo k seveda lažji izbiri gum npr. najvarčnejših ali pa tista, ki imajo najboljši oprijem na cesti, ko je mokra.

Zimske gume

Kategorija osebne zimske gume Vam nudijo nad 20 različnih izdelovalcev gum. Zimske gume imajo seveda boljši oprijem od drugih gum npr. letnih, zato so namenjene za vožnjo seveda v zimskih razmerah. V Sloveniji je zakon, ki določa da je potrebno zamenjati letne gume za zimske gume vsako leto, od 15. novembra. Tisti ki jih ne zamenja, pa ga lahko dobijo policisti in bo moral plačati kazen tudi do višine 400€. Če potrebujete kakršno koli pomoč pri nakupu, svetovanje, kakšne gume izbrati ali pa če potrebujete dodatne informacije lahko pokličete brezplačno številko 080 11 42. To telefonsko številko lahko pokličete ob delavnikih od 8 ure do 18 ure in tudi ob sobotah od 8 ure do 12 ure. V času delavnika in sobotah se bodo z vami njihovi sodelavci z dolgoletnimi izkušnjami, z veseljem posvetovali in pogovorili o vaših potrebah.

Če vas zanima nakup zimske gume ali pa si hočete smo prebrati še kaj veš o njihovem podjetju, lahko to storite z preprostim klikom na zgornjo povezavo.