Kako vam lahko proktolog pri težavah z zadnjikom

Proktolog je usposobljen zdravnik za težave z zadnjikom in črevesjem ter danko in vam pomaga v zvezi s tem. Pregled pri proktologu je enostaven in naj vam ne bo nerodno, če imate na primer zamašeno poro pa se gnoji, vraščeno dlako, hemoroide ali zlato žilo, nekaterim uhaja črevesje skozi zadnjik ali pa imate težave, ki jih je za seboj pustil porod. Proktolog rešuje tudi težave, ki nastanejo zaradi neobičajnih spolnih praks, ki so lahko kar pogoste in je treba kdaj trdi kaj popraviti. Naročite se na pregled, da vam pove svoje mnenje in predlaga zdravljenje.

proktolog

Izurjen proktolog vas bo obravnaval celostno. Najprej se vam bo posvetil tako, da vas bo vprašal nekaj bistvenih vprašanj in se z vami pogovoril. Nato si bo situacijo ogledal in šele nato se bo lotil tipanja obolelih predelov. Nazadnje pa vas bo preiskal z aparaturami, ki so temu namenjene. Tak pregled je neboleč in hiter, proktolog pa bo lahko ocenil vaše stanje in kako bo zadevo zdravil.

Veliko ljudi ima težave s črevesjem in zadnjikom ter hemeroidi. Te težave se da omiliti in zdraviti s pravilno prehrano ter vajami in skrbjo do sebe. Če bi se vsi tega držali, pome proktologa ne bi nihče potreboval. Ni pa vedno vse v redu, izločevalni sistem pa je izjemno pomemben in ni dobro, da se v blatu pojavi na primer kri ali da ne morete izločati blata.

Tako lahko nastanejo res hude situacije glede zdravja, ki so boleče in proktolog vam takrat ne uide. Izberite pa takega, ki je izkušen in vas bo obravnaval celostno. Običajno so taki zdravniki v zasebnih bolnišnicah, kjer tudi ni čakalnih vrst in pridete takoj na vrsto takrat, ko ga res potrebujete. Te storitve so samoplačniške, se pa plača investirati v lastno zdravje.

K proktologu se naročite tako, da pokličete v ordinacijo ali pišete na mail s pomočjo obrazca na spletni strani. Kmalu vas bodo povabili na pregled in težave bodo odpravljene.