Se borite z odvečno telesno težo?

Ste poizkusili že vse tehnike hujšanja, pa niso učinkovite? Se svoje diete vedno držite le nekaj dni, nato pa zapadete nazaj na stari vzorec prehranjevanja? Naredite temu konec – izberite Glukomanan ter na naraven način in brez odrekanja izgubite trdovratne kilograme!

Odvečni kilogrami so težava, ki pesti veliko množico posameznikov, ne le pri nas, temveč tudi v večini drugih razvitih držav. Največji vzrok tej tegobi predstavlja vnos neuravnotežene prehrane v prevelikih količinah, redno uživanje sladkorja ter predelanih živil, premalo gibanja ter stresen vsakdanjik. Vsakdo se izgubljanja telesne teže loteva po svoje – nekateri se drastično odpovedo nekaterim vrstam hrane, drugi pa se odločijo za reševanje težav s pomočjo športa. Zadnje čase pravzaprav vsakdo ve, kaj mora storiti za dosego želenih ciljev (vsaj teoretično). Žal nam hiter življenjski tempo ter natrpan urnik onemogočata, da bi se svojim ciljem popolnoma posvetili – tako vse prevečkrat posegamo po ukrepih, ki na daljši rok le še spodbudijo pridobivanje telesne teže (jo-jo učinek, ki ga povzročajo različne diete itd.).

glukomanan

Za dolgotrajen učinek se je hujšanja potrebno lotiti premišljeno ter na naraven način – s pomočjo organske prehrane in naravnih sredstev. Sestavina, ki vam bo na dolgi rok zelo pomagala ohranjati vaše rezultate je tudi Glukomanan. To je vlakninsko sredstvo, ki na naraven način pomaga pri hujšanju ter ohranjanju primerne telesne teže. Glukomanan uživamo trikrat na dan, približno pol ure pred vsakim obrokom. Izdelan je iz konjakove moke, kar pomeni, da se sredstvo uživa v obliki prahu – 30 minut pred vsakim obrokom zmešamo približno 3 grame Glukomanana v kozarcu tekočine ter popijemo.  Ker Glukomanan v želodcu razširi svoj volumen, posledično zavira apetit oz. lakoto. V prebavnem traktu nase veže tudi maščobe ter ogljikove hidrate. Pomaga pri uravnavanju krvnega sladkorja ter blagodejno vpliva na črevesje. Ker spada v kategorijo super živil, boste z njegovo pomočjo kuhali bolj zdravo.

Oceni tole objavo