Če želite resnično uživati v vožnji z vetrom v laseh, hkrati pa biti tudi izjemno mobilni na ozkih mestnih ulicah, so prava stvar za vas skuterji. Izjemno široka ponudba skuterjev Peugeot vam omogoča široko izbiro različnih modelov, različnih moči, dizajna in barv. Na voljo so vam skuterji z različnimi pogonskimi sklopi, tako klasični dvo taktni motorji kot tudi električni pogon.

skuterji

Vrhunec ponudbe predstavljajo trikolesni skuterji, ki s svojo inovativno obliko predstavljajo vrhunec razvoje in tehnologije. S svojimi tremi kolesi vam omogočajo povsem novo doživetje vožnje, saj so bistveno bolj stabilni, varni in udobni. Kot izjemno inovativni proizvajalec je Peugeot razvil tovrstne skuterje za največji užitek v vožnji, hkrati pa je s tem še nadgradil varnost in stabilnost. Tako so trikolesni skuterji danes pojem tehnologije, varnosti, udobja in pa užitka v vožnji.

V njihovi ponudbi pa nimajo le klasičnih bencinskih skuterjev ampak tudi skuterje na električni pogon. Proizvajalec Peugeot je bil eden prvih svetovnih proizvajalcev, ki je razvil in v serijsko proizvodnjo poslal popolnoma električni skuter. S tem je začel orati ledino na področju električne mobilnosti in še danes so električni skuterji Peugeot sodobnosti in učinkovitosti.

V zelo široki ponudbi različnih modelov skuterjev bo prav vsakdo našel sebi primernega. Naj gre za vsakdanjo uporabo v gostem mestnem prometu ali pa za uživanje v vožnji na odprtih cestah, skuterji Peugeot so nedvomno prava izbira. Z izborom skuterja Peugeot boste postali svobodni, neodvisni in zadovoljni.

Danes je skuter v gostem mestnem prometu nepogrešljivo prevozno sredstvo, ki nam omogoča hitro premikanje s točke a do točke b. s skuterjem si bistveno skrajšamo čas potovanja po mestnih ulicah in na ta način povečamo našo storilnost. Poleg tega pa nam skuter daje neizmerno svobodo in užitek v vožnji in vedno se lahko z njim zapeljemo na odprto cesto in svobodno uživamo v vetru v laseh.