Sodni tolmač – zanesljiv ter predan svojemu delu

sodni tolmač

Določeni poklici zahtevajo celega človeka in ne samo to. Svojemu delu morajo biti povsem predani, poleg tega pa morajo biti tudi zanesljivi. V prvi vrsti pa je najpomembneje, da imajo vrhunsko izobrazbo ter številne izkušnje, ki se kažejo tudi v kakovosti opravljenega dela.

Med take poklice se vsekakor uvršča tudi sodni tolmač (več na http://www.multilingual.si/sl/sodni-prevodi) , ki mora biti potrjen tudi s strani Ministrstva za pravosodje. Naša prevajalska agencija Multilingual ima v svojem podjetju ekipo tovrstnih prevajalcev, ki se lahko pohvalijo z izjemnim znanjem ter izkušnjami, poleg tega pa tudi s hitrostjo opravljenega dela.

sodni tolmač

Sodni tolmač je hitro odziven

Včasih je prevod določenega dokumenta potrebno dobiti že v istem dnevu. Če poznate naše podjetje Multilingual, potem se vas nikakor ne dotakne nobena panika ali strah pred kratkim časovnim rokom. Naša ekipa je izredno hitro odzivna in smo kos prav vsem izzivom.

Naš cilj je v vsakem trenutku hitro in odzivno ponuditi točno tisto, kar potrebujete. Kontaktirajte nas po mailu ali telefonu in pripravili vam bomo kar najbolj konkurenčno ponudbo. Ne glede na to, če bo sodni tolmač prevod opravil že v istem dnevu, pa boste ob prvem sodelovanju deležni še dodatnega 10 % popusta.

Odlični prevajalci so iskani ter spoštovani

Kakovostni prevajalci so zelo iskani, saj je pogosto zelo težko dobiti dober prevod. V podjetju Multilingual smo zato zelo ponosni, da pod eno streho združujemo najboljše. Naši prevajalci  imajo bogato znanje, poleg tega pa jim ne manjka niti izkušenj, ki so si jih pridobivali tudi v tujini.

Prevajalci agencije Multilingual prihajajo iz različnih koncev Evrope in jih z nami sodeluje kar 500. Posledično pa lahko določeno besedilo prevedejo v kar 30 različnih jezikov sveta. Njihovo delo je opravljeno v izjemno kratkem času, zato se na njih lahko obrnete tudi takrat, ko se vam zelo mudi, ali celo v primerih, ko potrebujete prevod določenega besedila še v istem dnevu.