Vrči za vodo so lahko posebno darilo za vaše najdražje

veči za vodo

Iščete posebno darilo za najboljšo prijateljico, taščo, mamo, sestro ali koga drugega? Ne veste, kaj bi to bilo? Mi imamo rešitev – vrči za vodo unikatne oblike in s posebnim namenom bodo pri vašem obdarovanju ali obdarovanki naredili tisti uau učinek. Zakaj bi si podarjali običajne stvari, če pa lahko presenetite in podarite nekaj, česar zagotovo nihče drug ne bo.

Vrči za vodo ali karafe imajo posebno obliko, saj so narejeni v sozvočju z naravo, izhajajo pa iz zlatega reza, ki poskrbi za pravilno ravnovesje in razmerje. Poleg posebne oblike dodajo ti vrči vodi tudi poseben okus. Ne verjamete? Poskusite in videli boste, da to drži. Marsikdo ne more piti vode iz pipe, iz posebne karafe pa je ni še nihče zavrnil. Ti posebni vrči imajo na spodnji strani rožo življenja, ki predstavlja starodaven geometrijski simbol. Gre za vzorce življenja in sveta, ki so izvor vsega na svetu. Roža življenja je imela pomembno vlogo že v starodavnih civilizacijah. Raziskovalci so jo našli na vseh celinah, v najrazličnejših kulturah širom sveta, po zadnjih podatkih pa naj ne bi pripadala nobeni regiji. Če ste se sedaj navdušili nad to skrivnostno in mogočno rožo, pobrskajte po spletu in našli boste še veliko zanimivih informacij in dejstev o tem simbolu.

Vrči za vodo oziroma karafe so različnih velikosti in oblik, zato je idealno, da jih kupite več (različnih seveda) in jih uporabljate za različne priložnosti – tiste z večjim volumnom boste uporabili, ko boste imeli na obisku več ljudi, tiste z manjšim volumnom pa lahko uporabljate za potrebe gospodinjstva. Vodo iz karafe lahko pijete, lahko jo uporabite za pripravo čaja, kave, juhe, rižote, kruha in podobno. V bistvu jo lahko uporabite za karkoli, saj ima blagodejne učinke in vsaki stvari doda poseben priokus. Gre za nadvse uporabne vrče, ki so poleg vsega še zelo lepe oblike, zato jih čim prej kupite zase in za vaše prijatelje.