Zimovanje prikolic

V zimskem času doma nimate prostora za shraniti vašo prikolico?

Zimovanje prikolice se uporablja, ko ni turističnega navala; v času zime. Zagotovo se sprašujete, kje najti primeren prostor za zimovanje prikolice, ko ni v uporabi. Pomembno je, da za zimovanje  prikolice najdete prostor, kjer je dovolj prostor in pa da je okolica varna, saj vam lahko kadarkoli kdo povzroči ne željene stvari.

Podjetje Parkiraj avtodom ima v lasti zelo veliko parkirišče, kjer lahko v času zimovanja prikolic pripeljete tisto, ki je v vaši lasti. Samo parkirišče je ograjeno z močno dva metra visoko kovinsko ograjo, da v parkirišče ne dostopajo ne željeni gostje. Shranitev avtodoma, prikolice v času zimovanja prikolic na parkirišču Parkiraj avtodom je zelo enostavna in pa kar je najbolj važno, da je varna. Ob pridobitvi vašega prostor;  parcele, boste prejeli vašo lastno magnetno kartico, s katero boste lahko le vi do vaše prikolice dostopali cel dan, vsak dan.

Velika prednost območja Parkiraj avtodom je zagotovo ta, da ima varnost opremljeno z video nadzorom, ki snema vsak dan in s tem varuje vašo last v času zimovanja prikolic. Naslednja prednost je, da lahko do svoje prikolice dostopate, kadar se vam to poželi. Če se v času zimovanja odločite, da bi v njej preživeli kakšen dan, je omogočena hitra pridobitev elektrike, saj so po celem parkirišču razporejeni električni priključki. Ob vsakem obisku vaše prikolice v času zimovanja, lahko brezplačno dostopate do skupnih sanitarij in do kopalnice.

Zimovanje prikolice v Parkiraj avtodom je cenovno ugodno, kar samo 35 eur na noč! Bivanje vaše prikolice pa lahko kadarkoli prekinete.

Če se odločite za najem parcele za zimovanje prikolice, lahko obiščete njihovo spletno stran, kjer najdete telefonsko številko, kjer lahko rezervirate parcelo. Lahko pa jim za dodatna povpraševanja pišete na njihov e-mail račun, ki ga tudi najdete na spletni strani Parkiraj avtodom. Njihovo parkirišče pa se nahaja v okolici Ljubljane.