Zobni vsadki za hollywoodski nasmeh

Imeti hollywoodski nasmeh je danes že skoraj obvezno. Z njim izražamo svojo samozavest in pozitivno naravo. Lep nasmeh je tako postal nuja pri vseh letih. In ker se naši stalni zobje obrabljajo ali pa preprosto ne vzdržijo slabih navad, ki jih imamo v sodobnem svetu, z leti izgubljajo svoj sijaj in trdnost ter počasi začnejo odpadati. Vendar brez skrbi, svoje manjkajoče zobe se danes, v sodobnem zobozdravstvu, da enostavno zamenjati z zobnimi vsadki ali implantati. Zobni vsadki predstavljajo temelj za nov zob ter omogočajo, da posameznik ponovno izboljša svoj bleščeči nasmeh in govor ter se ponovno z lahkoto prehranjuje.

Zobni vsadki ali implantologija s svojimi sodobnimi metodami uspešno nadomešča izpadle zobe. Zobni vsadki so popolnoma neškodljivi za posameznike in ne povzročajo alergij. Hkrati je ena od njihovih prednosti tudi ta, da ni starostne omejitve pri vgradnji vsadkov. Zobni vsadki imajo skorajda doživljenjsko dobo, če le posameznik dobro skrbi za ustno higieno in hodi na redne preglede k sovjemu zobozdravniku. Večinoma lahko pride do zapletov tudi pri sladkornih bolnikih in verižnih kadilcih. Sam poseg in vstavitev zobnih vsadkov je 95 % uspešna, morebitni zapleti se lahko zgodijo le, če pride do infekcije, razpada kosti ob vsadku in kot že zgoraj omenjeno, če posameznik ne skrbi za ustno higieno, verižno kadi ali pa jemlje določena agresivna zdravila.

Seveda pa se na koncu vse zaključi pri ceni. Zobni vsadki od posameznika zahtevajo določeno višjo investicijo, ponavadi se cene gibljejo okoli 800 do 1500 evrov. Predvsem je odvisno od uporabe materialov in seveda od same ponudbe, kaj zajema. Zobni vsadki so nekaj kar bo z vami do konca življenja, zato bi morala biti cena drugotnega pomena. Ključno je, da so zobni vsadki kakovostni, iz pravih materialov in da je sam poseg pravilno in kvalitetno izveden.

V zdravstveni agenciji Doktor 1A vam ponujajo izključno izbrane zobozdravnike ter ustanove, ki vam bodo kvalitetno opravili celoten poseg. Slednji ustrezajo najzahtevnejšim kriterijem, ki jih postavlja zdravstvena agencija Doktor 1A. Zato če razmišljate o vstavitvi zobnih vsadkov je Doktor 1A pravi naslov. Na njihovi spletni strani lahko pošljete povpraševanje in se pozanimate o najugodnejši in najkvalitetnejši ponudbi, s katero razpolagajo.