Stenske nalepke Limonca

Stenske nalepkeŽelite v svoj dom vnesti harmoničnost in pridih ustvarjalnosti? Potem so stenske nalepke Limonca idealna rešitev za vas.  Stenske nalepke so bile včasih prisotne le v lokalih, danes pa so izredno priljubljene v domovih, kjer z njimi lahko pričarate edinstveno zgodbo. Stenske nalepke predstavljajo nov trend opremljanja doma in notranje dekoracije. Stenske nalepke lahko krasijo katerokoli gladko površino, vse od zidov, stropov, tal, oken, vrat, pohištva idr. Meje uporabe si pri tem postavljate sami. S stenskimi nalepkami lahko na hiter, enostaven in poceni način spremenite videz vašega doma.

Stenske nalepke Limonca se lahko prilagodijo popolnoma vašim željam in lahko izbirate med različnimi motivi, barvnimi kombinacijami, velikostmi in ceno. Na voljo imate stenske nalepke z motivom iz narave, cvetličnimi dekoracijami, živalskimi motivi, vintage okrasjem, tribal nalepkami, urbanimi motivi, otroškimi dekoracijami, preprostimi oblikami, vzorci, predmeti in pregovori ter citati. S stenskimi nalepkami boste v vaše prostore vnesli luksuz in svežino. Še posebno so stenske nalepke priljubljene v otroških sobah, saj jim lahko z junaki iz risank pričarate pravcato malo pravljico.

Stenske nalepke so izdelane iz vrhunskih materialov, so dolgo obstojne in jih lahko preprosto odstranite. Najboljša lastnost stenskih nalepk je ta, da jih lahko kadarkoli odstranite in zamenjate z drugimi motivi ne, da bi pred tem ponovno pleskali stene. Stenske nalepke vam izdelajo tudi po meri in z unikatnim motivom po vaših željah. V kolikor pri izbiri potrebujete pomoč, se obrnite na prijazne strokovnjake, kateri vam bodo znali svetovati in pomagati pri izbiri. Izdelajo vam lahko tudi simulacijo iz vaših fotografij prostora, da si boste tako lažje predstavljali, kako bodo stenske nalepke izgledate v vašem prostoru.