Tomaž Gorec

Tomaž GorecSi želite odpotovati v vam neznano deželo, vendar nekako ne najdete poguma, da bi se odpravili na pot? Potem je Tomaž Gorec pravi naslov za vas. Je popotnik, kateri izredno rad potuje in se odpravlja v neznane kraj. Na svoji poti odkriva neokrnjeno naravo, se seznani s prijaznimi domačini, poizkusi kulinarične dobrote značilne za tisti kraj in preprosto uživa.

Tomaž Gorec je obiskal že mnogo dežel, in sicer vse od Indonezije, Irana, Kolumbije, Pakistana, Maroka do Turčije. Skratka številne kraje, kjer se je seznanil tudi z njihovo kulturo. V kolikor si želite potovati nekoliko bližje je Bosna in Hercegovina izredno lepa dežela z izjemno bogato zgodovino. Glede nato, da je Tomaž Gorec v Bosno in Hercegovino popeljal že kar nekaj prijateljev, se mu je porodila ideja, da bi postal tamkajšnji turistični vodič. In res, namenil se je opraviti licenco za turističnega vodiča po Bosni in Hercegovini. Več o tem, ali mu je omenjeno licenco uspelo pridobiti najdete na http://tomazgorec.si.

Poleg tega boste našli na omenjeni strani zanimive zgodbe z njegovih potovanj, kamor bo želja po spoznavanju omenjenega kraja zagotovo zapeljala tudi vas. Dostikrat Tomaž Gorec išče tudi sopotnika za svoje potovanje, ki ga običajno izvede v popolnoma lastni režiji in to z najnižjimi stroški. V koliko si želite na pot odpraviti sami, pa lahko Tomaža povprašate za nasvet, glede posameznega kraja, navad ljudi in popotniških pasti, ki prežijo na nebogljene turiste. Poleg popotniških izkušenj boste na njegovi spletni strani izvedeli veliko tudi z vidika podjetništva in privabljanja zaslužka. Tako, da se omenjeno stran vsekakor izplača obiskati, saj prav vsakemu posamezniku nudi izjemno veliko informacij.