Kaj vse omogoča sodobna blagajna vašemu poslovanju

Blagajna je obvezna pri vsakem poslovanju z denarjem v podjetjih in zasebnikih, kvalitetno pa dobite tukaj https://www.pospartner.si/products/doticni-sistemi. Blagajno upravlja POS terminal, ki vam ponuja več poceni možnosti poslovanja z gotovino ali karticami. Blagajna je lahko elektronska ali pa omogoča obdelavo prodaje in vodenje celotnega poslovanja s pametnega telefona ali tablice. Lahko pa uporabite enega ali več registrov na pultu, da zadovoljite morebitne prodajne potrebe v trgovini. Priporočamo blagajno na zgornji povezavi, ki jo poganja POS za mala in velika podjetja, ker ponuja popoln nabor orodij za prodajo, plačilo, inventar in upravljanje poslovanja brezstično.

blagajna

Blagajna je rešitev vse v enem, ki združuje storitev obdelave kreditnih kartic, programsko opremo in blagajno v enem sistemu. Za gotovinska plačila imate lahko tudi predal za gotovino. Če nameravate kot glavni register uporabljati iPad ali pametni telefon, boste morali priključiti čitalnik kartic. Blagajna je lahko z zaslonom na dotik, podpira pa tudi prodajo artiklov s črtno kodo ter plačilom s kreditnimi karticami in brezstična plačila. Ta sistem beleži tudi gotovino, dodaja popuste in kupone, sledi odprtim zavihkom, deli plačila in beleži nasvete. Termične račune pa natisnete tako, da priključite izbirni termični tiskalnik.

Davke lahko dodajate in upravljate s spletne nadzorne plošče ali aplikacije v svojem registru. Davki se samodejno izračunajo po nastavljenih pravilih. Blagajna omogoča, da lahko beležite prodajo in obdelujete gotovinska plačila brez internetne ali mobilne povezave. Shranjuje tudi podrobne sezname izdelkov in prilagaja vaš inventar v realnem času, ko prodajate artikle v trgovini ali na spletu. Nove izdelke lahko preprosto dodate iz katere koli naprave, ki podpira internet, tako da se prijavite na nadzorno ploščo.

Blagajne so lahko stacionarne ali pa prenosne. Prenosne so še posebej uporabne za terenske prodajalce, ki prodajajo na štantih ali v vozilih. Z njimi boste lahko omogočili plačila in izdali račun ter pogledali zaloge po potrebi, tako da bo stranka z vami imela odlično uporabniško izkušnjo in se bo vrnila nazaj.