Cenik zobozdravstvenih storitev vsebuje široko paleto storitev

Zobozdravniki ponujajo široko paleto storitev. Cenik zobozdravstvenih storitev potrjuje, da je zobozdravstvena oskrba lahko draga, zato ponujajo različne možnosti plačila, da si jo boste lažje privoščili. Sprejemajo vse glavne kreditne kartice in gotovino . Ponujajo tudi možnosti financiranja za tiste, ki izpolnjujejo pogoje. Cenik zobozdravstvenih storitev vsebujejo tudi nekatere storitve, ki niso tako drage in vam res lahko koristijo. Danes je pacientom na voljo veliko različnih vrst zobozdravstvenih storitev. Od preprostih čiščenj in pregledov do zahtevnejših posegov kot so koreninski kanali in zobni vsadki. Na voljo so zobozdravstvene storitve, ki zadovoljijo vsako potrebo.

Cenik zobozdravstvenih storitev

Cenik zobozdravstvenih storitev vsebuje tudi čiščenje in preglede zob. To so najosnovnejše zobozdravstvene storitve. Čiščenje zob vključuje odstranjevanje zobnih oblog in zobnega kamna z zob ter njihovo poliranje, da so videti čim bolje. Pregled običajno vključuje pregled zob in dlesni ter rentgensko slikanje, s katerim se preverijo morebitne težave. Plombe se uporabljajo za popravilo poškodovanih zob. Na voljo je veliko različnih vrst zalivk, vključno z amalgamskimi zalivkami, kompozitnimi zalivkami in keramičnimi zalivkami. Ko se okuži živec zoba, je potreben koreninski kanal. Okužbo odstranijo in zob zapečatijo, da preprečijo nadaljnje poškodbe. Cenik zobozdravstvenih storitev vsebuje tudi zobne vsadke. Z zobnimi vsadki nadomestijo enega ali več manjkajočih zob. V čeljustno kost se vstavi kovinska opornica, na katero se pritrdi umetni zob (ali zobje). Zobni vsadki so trajna rešitev za manjkajoče zobe in lahko močno izboljšajo vaš nasmeh.

S krono se pokrijejo poškodovani ali nepravilno oblikovani zobje. Z mostičkom nadomestijo enega ali več manjkajočih zob. Tako krone kot mostički so izdelani iz različnih materialov, vključno s porcelanom, keramiko in kovino. Invisalign je priljubljena alternativa tradicionalnim zobnim aparatom. Z uporabo prozornih nastavkov sčasoma postopoma poravnate zobe. Invisalign je praktično neviden in ga je mogoče odstraniti za prehranjevanje, pitje in čiščenje. Če imate vprašanja o cenah teh ali drugih zobozdravstvenih storitvah, se obrnite na svojega zobozdravnika. Z veseljem se bo z vami pogovoril o možnostih in vam pomagal izbrati zobozdravstveno oskrbo, ki je primerna za vas.