Čudovita potovanja Divida Vidriha

David Vidrih je mlad slovenski fant, ki se je odločil, da bi rad potoval po svetu. To veliko želje jo tudi uresničil in do sedaj je videl že velik del sveta. Potovanja Davida Vdiriha so dih jemajoča, namreč videl je že mnogo prelepih stvari in vse to prikazal v prečudovitih fotografijah. Potovanja Davida Vidriha so se začela iz nenada. Nekega dne se je odločil, da bo začel potovati. V mladosti ni veliko potoval. Imel je preproste starše zato so najdlje šli na hrvaško poleti na morje.

potovanja Davida Vidriha

Potovanja Davida Vidriha so nekaj povsem novega, Na svoji spletni strani piše članke o njegovih potovanjih. Tako boste v neki državi zvedeli več, kot pri agencijah ali poročilih kjer prikažejo le eno plat zgodbe. Navdih za potovanja Davida Vidriha je dobil, ko mu je kolega predstavil njegovega bratranca iz Maroka. Za potovanja Divida Vidriha pa je bilo potrebno tudi dosti denarja. Zato je ob vsakem prostem času iskal vse mogoče načine za zaslužek.  Potovanja Davida Vidriha so ga popeljala na vse konce sveta. Vse od Indonezije pa do Mehike, kjer se zadržal kar dolgo časa. Potovanja Davida Vidriha so ga popeljala tudi v Brazilijo, kjer je po naključju srečal kolegovega bratranca iz Maroka,ki je ravno tako potoval po Braziliji.

Med potovanji zelo rad slika in snema video posnetke. Potovanja Davida Vidriha so zelo navdušujoča tudi za novopečene popotovalce po svetu, ker je David pokazal, da se tudi z manjšo količino denarja, da oditi na prelepo potovanje po svetu. Potovanja Davida Vidriha so edinstvena, ker David zelo rad spoznava nove ljudi, njihove kulturne znamenitosti in njihove načine življenja. Potovanja Davida Vidriha pa niso vedno tako rožnata. Obstajajo tudi negativni dogodki vendar jih moraš malo potlačiti in misliti na pozitivne.