Garažna vrata Hanus

Podjetje oziroma skupina Hanus je specializirana za proizvodnjo garažnih vrat. Njihovo poslanstvo je izdelati in stranki ponuditi najkakovostnejša garažna vrata, ki jih premore trg. Njihove tehnične prednosti so izjemne, imajo zelo kratke dobavne roke, odnosi s strankami so zelo korektni kar se tiče poslovanja, obenem pa imajo cene zares ugodne.

Kakovostna garažna vrata so v skupini Hanus zagotovljena. Na voljo imate veliko različnih vrst garažnih vrat, ki so primerna za različne objekte. Pri izbiri morate zelo paziti na varnost, ter za funkcionalnost, ki jo omogočajo vsakemu posamezniku, saj je to njihova primarna naloga. Garažna vrata je potrebno izbrati na podlagi uporabnikovih želja in potreb, kajti vsak dom je čisto drugačen.

garažna vrata

Za vsa garažna vrata v njihovi ponudbi veljajo strogi predpisi Evropske Unije. Pred vlomilci je varnost zagotovljena, kot tudi varnost pred nesrečami, katere lahko nastanejo zaradi tehnične pomanjkljivosti garažnih vrat. Vsa vrata vsebujejo varovalo, ki poskrbi da se garažna vrata ustavijo,če se na poti pojavi ovira. Pred ukleščenjem prstov vas varuje vgrajena zaščita. Ko pridejo do končnega položaja se sama ustavijo in tam tudi obstanejo. Pred vlomilci pa je varnost pri ročnih vratih pogojena s sistemom kljuke. Če pa imamo vrata na pogon pa je mogoče nadgraditi standardni zapah na motorju tudi z ročnimi zapahi.

Za zanesljivost in učinkovitost vrat za dolgo let pa lahko največ storijo uporabniki sami, tako da vsak vrata velikokrat očistijo in s silikonskim sprejem podmažejo vitalne dele. Življenjsko dobo, kar se tiče garažnih vrat boste podaljšali tudi z rednimi vzdrževalnimi pregledi ter po potrebi tudi servisi . Garažna vrata vam servisirajo tudi pri Hanusu, zato se lahko obrnite tudi na njih.  Garažna vrata morajo biti kvalitetno narejena, saj si noben ne želi da bi vstopil nepridiprav in nam odnesel naše stvari ali pa celo avto. Cene tovrstnih vrat pa niso tako poceni, vendar se splača investirati v boljšo varnost ter s tem boljše zaupanje nas samih.