Glajenje gub, kot pomlajevanje obraza

Estetika Medart poleg estetskih posegov, dermatologije in laserske terapije izvaja še glajenje gub, ki spada pod pomlajevanje obraza. Spletna stran estetika-medart.si/storitve/glajenje-gub/ razlaga pomen glajenja gub, ker je to najbolj izvajana storitev na področju estetike. To pomlajevanje je varno, neboleče, učinkovito in enostavno, saj blaži mimične gube. Prav tako preprečuje prekomerno obrazno potenje. Za glajenje gub se uporabljajo varni preparati, ki so preizkušeni s strani svetovnih strokovnjakov in institucij, tako, da je vaše telo v varnih rokah.

pomlajevanje obraza

Ta učinkovina je primerna tako za moške, kot za ženske, katerim se vidijo izrazne gube. Estetska storitev te vrste se izvaja tudi preventivno, če želite preprečiti njihov nastanek. Tanka iglica z vsebino za glajenje gub se vbrizga pod kožo na skrbno izbranih mestih. Primerno je za vodoravne gube na čelu, navpične med obrvmi, smejalne gubice, drobne gubice ob kotu očes, smejalne gubice na nosu ter gube ob zgornji in spodnji ustnici. Poseg izvaja izkušen in natančen specialist, ki pozna anatomijo obraza in obvlada medicinske pripomočke. Ima ustrezna znanja za reševanje morebitnih zapletov. Preden se odločite za glajenje gub se morate nujno posvetovati in pregledati pri strokovnjaku, ta pa vam predstavi najboljšo možno rešitev za vaš problem. Zatem pa vam razloži metode, ki jih uporablja pri tovrstnem delu. Poseg običajno traja približno 30 minut, kjer na določena mesta z injekcijo vbrizga učinkovino. Sprva so na vbodnih mestih rdeče pike, ki jih je kasneje možno zakriti s korektorjem. Poseg za glajenje gub ni zahteven, kajti po njem ne potrebujete počitka, tako, da lahko mirno nadaljujete s svojimi aktivnostmi. Pri tem morate upoštevati zdravnikova navodila.

Učinki so vidni že v prvih nekaj dneh, v celoti pa se vidi po enem ali dveh tednih. Učinkovina na gubah traja približno 3-6 mesecev nato pa počasi uplahne. Terapijo za glajenje gub je potrebno ponoviti približno 2.3x letno.