Katera klima za avtodome je najbolj varčna in kvalitetna

Klima za avtodome je zdaj aktualna, ker prihaja toplo vreme. Kvalitetna in varčna klima za v avtodom – visoka kakovost je zagotovljena, saj gre za sodoben izdelek z novo tehnologijo. Ta klima je varčna in ne porabi dosti elektrike, je tiha in piha stran od ljudi, zato prostor do 7 m ohladi diskretno in neopazno na želeno temperaturo. Ta klima za avtodome je hkrati lahko tudi LED luč v več barvah. To pomeni, da si lahko prostor osvetlite tako, kot vam ustreza in ga naredite mističnega, pravljičnega ali romantičnega. Z njo upravljate kar preko domajinskega upravljalnika z nekaj gumbi, kar lahko naredi vsak.

 klima za avtodome

Kvalitetna klima za avtodome je majhna in skoraj neopazna na stropu. Zelo lepo je oblikovana, zato boste veseli, da je del prostora. Ohladila bo vozilo med vožnjo po cesti ali, ko kampirate v naravi ali avtokampu. Tudi, če vozilo parkirate v senco veste, da se poleti res segreje in ponoči ne morete spati v njem, ker je enostavno prevroče. Ta klima za avtodome vam bo pomagala, da boste bivanjski prostor naredili bolj kvaliteten.

Zgornji del klime je na strehi vozila in je oblikovana ergonomsko. To pomeni, da ne bo oviral vašega vozila pri vožnji in ne bo zaviral hitrosti ali povečal porabe goriva. Ker je ta klima za avtodome majhna, boste imeli na strehi še vedno dovolj prostora, da boste lahko nanjo namestili še anteno ter sončni panel. To je velika prednost te klime, ki jo spoštujejo mnogi, ki hočejo iz vozila narediti samostojno mobilno enoto za pisarno.

Vendar to klimo ni dobro nameščati sami, niti ni smiselno, ker je v ceno sama montaža že všteta. Samo pripeljete vaše vozilo in mojstri vam bodo varno ter kvalitetno vgradili klimo tako, da bo delala in da ne bo nevarna, saj lahko pride do električnega udara ali pa pušča strop, če ne boste znali dobro vgraditi klime. Prepustite vse mojstrom in uživajte.