Personalizirani koledarji

koledarji

Personalizirani koledarji so odlično in darilo, za njihovo izdelavo pa potrebujete le 12 kvalitetno posnetih fotografij.

Izberite si fotografije, ki so zabavne, smešne in polne lepih spominov, ki se jih boste radi spominjali in bodo za vedno ostali shranjeni.

Koledar pride prav čisto vsakemu, saj imamo na njem shranjene vse pomembne dogodke in datume. Nanj lahko zapišemo vse svoje obveznosti, če pa je ta personaliziran, ga bodo vaši prijatelji ali družina še rajši uporabljali.

Ker se v današnjem času zelo redko poslužujemo tiskanih fotografij, saj imamo vse shranjene le na svojih telefonih, bo darilo kot je koledar s slikami še lepše. Slike na računalniku in telefonu so sicer zelo lepe, vendar so te ranljive, saj jih zelo hitro lahko izgubimo. Tako izgubimo naše najbolj dragocene trenutke. Zaradi tega je personaliziran koledar še toliko bolj vredno in dragoceno darilo.

Koledar pa je lahko tudi popolno romantično darilo. Konec leta ga lahko podarite svojemu partnerju in tako obeležite vse vajine najlepše in nepozabne skupne trenutke iz preteklega leta. Lahko ga podarite tudi kot družinsko ali rojstnodnevno darilo.

Priporočljivo je, da izberete eno temo npr. romantika ali lepe pokrajine… Lahko se odločite tudi za takega, ki bo izdelan iz najbolj zabavnih fotografij prejšnjega leta. Nanj lahko napišete tudi citate, verze ali osebne spomine. Pri izbiri se osredotočite na namen in kakšna vsebina je primerna za osebo, kateri ga boste podarili.

Izdelani so s tehniko digitalnega tiskanja, ki omogoča hitro tiskanje manjših fotografij. Koledarje lahko po želji opremite tudi s posebnimi učinki. Če jih potrebujete več, vam priporočajo offset tiskanje. Zakaj? Prednost takega tiskanja je ta, da z njo lahko tiskamo na vse vrste papirja, tudi na karton, les ali celo plastiko.

Prednosti nakupa:

  • hitra dostava v kar 24 urah
  • preverjena kvaliteta
  • največja izbira visoko kakovostnih materialov
  • možnost oblikovanja po lastni izbiri in kreativnega svetovanja.