Nakupovalne vrečke z osebnim sporočilom so zelo uporabno promocijsko darilo

nakupovalne vrečke

Iščete primerno promocijsko darilo, ki bo vašim strankam in poslovnim partnerjem všeč, hkrati pa bo tudi zelo uporabno? To so zagotovo vrečke na www.habeco.si/torbe-in-potovanja/torbe-in-potovanja/nakupovalne-vrecke/. Nakupovalne vrečke so artikel, ki ga dnevno uporabljamo vsi, kar njihovo promocijsko vrednost zelo poveča. Površina vrečke za brandiranje omogoča kreativen pristop k oblikovanju reklamnega sporočila. S tem, ko jo obdarovanec uporablja, pa vam močno dvigne pojavnost in s tem vam dela promocijo. Skratka nakupovalne vrečke, so orodje za promocijo, kot si ga lahko le želite.

nakupovalne vrečke
Nakupovalne vrečke so premišljeno izbrano promocijsko darilo.

Nakupovalne vrečke – zanimivosti
V raziskavi Advertising Speciality Institute so ugotovili, da ima 73% potrošnikov v lasti promocijsko nakupovalno vrečko in da jih potrošniki obdržijo v povprečju 11 mesecev. Kar pa je najbolj pomembno, da promocijske nakupovalne vrečke generirajo 3300 prikazov vašega logotipa v svojem življenjskem ciklu. Kar pomeni, da ima nakupovalna vrečka, ki stane 5 EUR, CPI (cost per impresion) le 0,002 EUR. Na drugi strani pa kar 50% potrošnikov raje posluje s podjetjem, ki jim je podarilo promocijsko nakupovalno vrečko. Kar 84% potrošnikov, starejših od 50 let, pa ima v lasti promocijsko nakupovalno vrečko.

Nakupovalne vrečke za ekološko osveščene
V primerjavi z običajnimi PVC vrečkam je vrečka za večkratno uporabo tudi ekološko darilo, saj ima dolgo življenjsko dobo, je trpežna in vedno znova uporabna. Po drugi strani je to res popolno promocijsko darilo, saj je tudi cena med nižjimi v primerljivih blagovnih skupinah. Na spletni strani earthday.net, so objavili, da če bi vsi nosili v trgovino lastne nosilne vrečke za večkratno uporabo, bi dnevno porabili 2.880.000.000 manj plastičnih nosilnih vrečk. Bodite del spremembe tudi vi in svojim strankam ter poslovnim partnerjem podarite nakupovalne vrečke.

V spletni ponudbi podjetja Habeco boste našli raznovrstne nakupovalne vrečke, od bombažnih pa tudi takšnih iz umetnih materialov. Na vse vam lahko izvedejo dotisk ali vezenje, če pa potrebujete dober design, pa le tega lahko pripravijo v njihovem grafičnem studiu.