Paintball Ljubljana navdušuje!

Paintball nam predstavlja nepopisno doživetje in zabavo, kar lahko potrdijo tudi vsi, ki so ga že igrali. V našem parku se trudimo, da te besede postanejo resničnost. To si lahko pogledate že na naši spletni strani http://www.paintball-killer.si, da bi pa to še doživeli, pa morate priti v naš park. Ponujamo vam obilo zabavnih trenutkov in nepozabna doživetja. Ko se nam boste pridružili ne pozabite, da vam mi lahko polepšamo dan. Paintball boste doživeli kot igro adrenalina ter boste pozabili na vse ostale skrbi. Zato se nam čim prej pridružite in uresničite svoje sanje. Mi se bomo zabavali z vami tako, da vam zagotovo ne mora biti dolgčas. Skrbeli bomo za vašo varnost, katera je na prvem mestu, za sodniško podporo in zato, da bo vaše vzdušje popolno. Poleg vsega tega bomo pa še skrbeli, za vaše telo, da ne bo bilo dehidrirano in lačno.Paintball

Paintball nam predstavlja izziv za katerega se maksimalno potrudimo, da vam bo lepo in da se boste imeli fino. Igra je primerna predvsem za druženje z prijatelji, za katere vam ni vseeno in se želite skupaj v dobri energiji pozabavati. Da boste srečni in zadovoljni smo vam mi dolžni izročiti masko, zaščitno obleko, rokavice, marker ter naboje in nato se igra lahko prične.

Paintball je igra taktike in ekipnega duha, v kateri lahko dokažete svojo tehnično dovršenost. Pri tem ste vsi enakovredni tako močnejši kakor tudi pametnejši. Igra se gradi na taktiziranju in izločanju nasprotnikov. Le z pomočjo markerja oziroma puške in pa seveda nabojev, lahko izločite nasprotnika. Pri tem je potrebno le natančno nameriti in ustreliti. Zmagovalna ekipa je tista, katera ostane sama na bojnem polju. Paintball je zaradi take nepredvidljive igre še bolj zanimiv in dopušča možnost tudi šibkejšim členom ekipe. Glavni moto vsega tega je, da ni pomemben zmagovalec, ampak le posameznik, ki sodeluje.