Potrebujete grafično oblikovanje za ustvarjanje odličnega vtisa o vašem podjetju?

Pri podjetju za arhitekturo in oblikovanje Moj Atelje bomo z veseljem uresničili vaše želje. Pošljite nam povpraševanje, mi pa vam bomo odgovorili v kar najkrajšem možnem času. Nudimo vam arhitekturne rešitve, kot so projektiranje ter prenova najrazličnejših prostorov. Z našim znanjem pa bomo poskrbeli tudi za udobno, funkcionalno ter vizualno privlačno notranjo opremo. Ukvarjamo se tudi s poročno dekoracijo ter dekoracijo za druge pomembne dogodke, poskrbeli pa bomo tudi za lepo urejeno izložbo.

Naše podjetje pa vam nudi tudi kakovostne grafične storitve. Kreativno grafično oblikovanje je predvsem pomembno pri ustvarjanju grafične podobe različnih podjetij. Le-ta je namreč prvi stik potencialnih strank s podjetjem, zato je velikokrat tudi odločilnega pomena za vzpostavitev nadaljnjega sodelovanja. Nekakovostno ter slabo grafično oblikovanje vašega promocijskega materiala, skupaj s slabo dostopno ter nefunkcionalno spletno stranjo vašega podjetja pa je običajno formula za neuspeh.

grafično oblikovanje

Ali veste, da je kakovosten marketing oz. oglaševanje vašega podjetja ključno za njegov uspeh? Temu pričajo tudi mnoge znanstvene študije o potrošnji ter navadah kupcev, pa tudi sami primeri o uspehu tistih podjetij, ki so temu področju posvetile veliko pozornosti. Poskrbite torej, da bosta vaš logotip ter celostna grafična podoba strokovna, ter da bosta v potencialnih strankah vzbujala občutek domačnosti ter zaupanja. Tukaj pa nastopimo mi!

Grafično oblikovanje logotipa je prva točka, na poti do prepoznavnosti, ki se ji je potrebno posvetiti. Logotip mora biti enostaven, nepozaben, brezčasen, vsestranski ter ustrezen. Grafično oblikovanje celostne podobe podjetja mora biti usklajeno, barvno primerno, razgibano, ter kar je najpomembneje, izražati mora bistvo. Tiskovine, kot so vizitke, nalepke, prospekti ter plakati morajo biti strokovni, obenem pa tudi razumljivi za občinstvo. Prav tako morajo izražati bistvo ter poslanstvo, nikakor pa ne smejo biti preveč razgibani (npr. nametani artikli na plakatu v različnih barvah, nepreglednost).

Urejeno grafično oblikovanje spletne strani je izjemnega pomena, še posebej če je vaša spletna stran tudi stran, preko katere lahko vaše stranke naročajo vaše izdelke ali storitve. Le-te morajo biti dostopne preko čim manjšega števila klikov, produkti, ki jih nudite, pa morajo biti tudi obrazloženi.