Ugodni moški parfumi

Vsi uporabljamo parfume, tako ženske kot moški. Vsi radi lepo dišimo in pritegnemo nasprotni spol z omamno dišečimi parfumi. Moški parfumi močno privlačijo nasprotni spol in velja izrek, da bi morale ženske kupovati in se odločati kateri parfumi za moške dišijo. Moški in ženske imamo različne vonje. Moški parfumi bolj dišijo ženskam in obratno, ženski parfumi bolj dišijo moškim. Zakaj je temu tako, ker vsi želimo da naš vonj pritegne nasprotni spol. Na primer že od nekdaj se ve kadar se moški poti izloča testosterone in ženske ta vonj privlači. To so dokazali tudi strokovnjaki. Za to imajo moški parfumi takšne esence, ki še posebaj dišijo ženskam.

moški parfumi

Moški parfumi pa se precej razlikujejo med seboj. Če izberemo en vonj in ga damo več moškim za uporabo, bo parfum na vsakem izmed njih dišal drugače. Namreč moški parfumi reagirajo na koži drugače. Nekateri imajo pH kože bolj kisel in zato parfum reagira drugače kot pri nekom, ki ima bolj nevtralen pH kože. Da ne bo pomote, pri ženskah je zgodba popolnoma enaka. Vse je odvisno od tega kako koža reagira s parfumom ki ga uporabljamo. Moški parfumi se morajo torej najprej poizkusiti na koži, da se ugotovi ali je ta vonj pravi za določeno osebo.

Najlepše darilo za fanta, moža, očeta, brata so moški parfumi, vendar je to darilo najtežje izbrati. Saj ne vemo ali bo ta parfum ki smo ga poduhali na lističu dišal enako na osebi za katero smo ga izbrali. Zato je nasvet, da kupujete parfume le če veste da ta parfum oseba pozna in ga je že uporabljala ali pa je izrazila željo da bi si želela imeti izbrani moški parfum. Moški parfumi so torej čudovito darilo vendar morajo biti premišljeno izbrani in dobro je če ta oseba parfum že uporablja. Vsekakor pa s tem darilom ne boste zgrešile.