Varilni aparati

Za spajkanje kovin je najpogostejša uporabljena tehnika varjenje. Vse je odvisno kakšen varilni aparat imate. Če imate dober in kakovosten aparat, bo tudi zvar zelo dobro narejen.

Varilni aparatiČe se odločata za nakup varilnega aparata, ki vas ne razočaral in pustil na cedilu, vam priporočamo obisk podjetja Pretent. Ali ne veste kje bi se ga dalo kupiti? Če se boste odločali za nakup, si poglejte kateri varilni aparati so primerni za vaše potrebe in se pozanimajte za naročilo. Varilni aparati Pretent so primerni za spajkanje več različnih vrst kovin in z njimi kovine spojimo kvalitetno. Primerni so tako za industrijsko kot tudi domačo rabo.

V ponudbi imate več aparatov, ki se razlikujejo glede na tehniko spajkanja. V ponudbi so MMA, TIG in MIG-MAG varilni aparati. Razlikujejo se samo v tem, da je nekaterim potrebno za varjenje dodajati material, drugi pa svoje delo upravljajo brez dodajanja. Varilni aparati Pretent uporabljajo različne vire, da se napajajo z energijo. Inverterski varilni aparati so primerni v delavnicah in na gradbiščih, največkrat za montažna dela. Če programsko opremo posodobimo s pomočjo pretvornika, lahko dodamo tudi več novih funkcij.

Pri varjenju moramo paziti še posebej na oči. Zato potrebujete varilno masko, ki bo vaše oči stoodstotno zaščitila pred neželenimi poškodbami. Priporočljive so tudi delavske rokavice ter zaščitna obleka. Brez te opreme boste težko varili in se lahko tudi poškodovali.

V primeru da bi se varilni aparati Pretent pokvarili se morate nujno obrniti na strokovnjaka, ki ima veliko izkušenj. Z dobrim servisom bojo vaši Pretent varilni aparati delovali še veliko let in ne boste imeli nikakršnih težav pri varjenju.

Pri prodajalni Pretent imate na voljo nove in malo rabljene aparate. Imajo tudi akcije s katerimi boste nekaj denarja lahko tudi privarčevali.