Aloe vera

LR je podjetje z najmodernejšo in najkvalitetnejšo Aloe vero v Evropi. Oni vam zagotovljajo  najkvalitetnejšo gela iz Aloe vere. Njihovi produkti so narejeni samo iz čistega alojinega gela. Aloe vera  je naravna kozmetika, ki je brez parabenov, ter brez mineralnih olj.  Aloe vera za otroke baby sensitive linija je pa brez sulfatov in brez parfumov.

aloe vera

LR podjetje vam nudijo Aloe vero za nego las in lasišča, nego obraza, nega rok in nog, nega telesa, nega ustne votline in za zaščitno kremo za sončenje, na ponudbo imate tudi babyj ego, ki je namenjena za vašega doječka.

Aloe vera je bila namenjena za številne namene, saj so jo stari Egipčani imenovali “rastlina nesmrtnosti”. Od takrat se je njena uporaba začela samo večati, ter je ena od vodilnih terapij za sončne opekline.

Aloa vera je kaktus, raste v suhih podnebji, kot naprimer nekaterih delih Afrike in Indije. Alojini listi vsebujejo gel, ki ga odlomimo od preostalega rastlinja. Alojin gel lahko tudi celi rane, opekline, manjše kožne okužb, diabetisa in povišanih lipodov v krvi ter kaže nekaj obetov pri zdravljenju resnejših in trajnejših stanj kot so ekcem, genitalni herpes, prhljaj, luskavica,klineke raka in kožna razjeda.

Osem prednosti uporabe Aloe vera so obravnava sončne opekline, ki s svojo močno zdravilno aktivnostjo na koži, deluje kot vlažilec, ne da bi koži dajala kakšen masten občutek, zaradi tega je namenjen za vse, ki imajo mastno kožo. Zdravje akne, ker Aloe vera vsebuje dva hormona avksin in gibereline, ta dva hormona celita rane in protivnetne lastnosti. Zmanjšuje videz staranja, alojinev gel lahko pomaga pri zdravljenju vašega obraza. Ta snov vsebuje 75 različnih hranil, ki so vam v koristi za dobro zdravje. Glede na dokaze je zelo koristna pri zdravljenju dlesni, kot so gingivitis in paradontitis. Rastlina je tudi zelo unčinkovita pri izboljšanju prebav in razbremeni razjedek.