Avto preproge

Vsi, ki imamo doma avto vemo, da moramo za njega tudi skrbeti. Poskrbeti moramo za varnost, da vse delujejo nemoteno, poleg tega pa tudi za njegovo čistočo. Vozit se v čistem avtu je užitek, mislim da se dosti bolj počutimo sproščeni. Zato pa imamo v avtih avto preproge, ki nam olajšajo čiščenje naše umazanije.

avto preproge

Večinoma nas v avtu že ima preproge in vemo kako se dobro obnesejo. Tisti, ki kupujemo pač starejše avte, smo sigurno preproge že našli v avtu. Mogoče se odločimo in jih zamenjamo za malo boljše, kvalitetne in bolj obstojne. Je pa tudi res, da se avto preproge ne obrabijo niso uničljive, tako, da jih ne rabimo na vsake toliko časa menjavat. Če ste s katero staro zadovoljni, jo kar pustite v avtu.

Avto preproge so narejene iz trpežne gume. Na spodnji strani preprog so taki čepki, da nam ne drsi med samo vožnjo. Ob straneh pa so tanki robovi, če se nam polije kakšna tekočina ali če imamo mokre čevlje, da ni potem vse mokro pod preprogo. Iz preproge se vsa tekočine ne more potem politi po avtu, avto je spodaj vedno čist in suh. Ker je to posebna guma, ki nima vonja, ne boste vohali nič po vašem avtu. Avto preproge so še kako dobro došle, če imate v avtu majhne otroke. Zelo radi se sladkajo z raznimi prigrizki, vedno so žejni in hitro kaj pade na tla. Doma samo vzamete preproge iz avta, jo malo stresite, mogoče polijete z vodo in daste nazaj v avto. Ne rabite nobenega posebej čistila ali se trudit, da očistite. Vse je zelo enostavno za uporabo vašem avtu. Edino mogoče vsaka preproga ne ustreza vsakem avtu, zato če kupujete mogoče nove, poglejte katera je namenjena za vaš avto. Če še nimate preproge v avtu oziroma gumi tepihov si hitro nabavite, da bo vaš avto ostal čist.