Dodatno zdravstveno zavarovanje

dodatno zdravstveno zavarovanje

Jaz včasih rečem, da smo lahko srečni, da živimo v državi, kjer ne rabimo vsega plačevati. To se gre predvsem za zdravstvo oziroma, ko moramo it mogoče v bolnico. Ampak ni za vse tako, če nimamo urejenih vseh zavarovanj, je takrat vse drugače. Nekateri si ne uredijo dodatnega zavarovanja in takrat tudi nastopi račun pri zdravniku ali v bolnici. Lahko preverite www.e-zavarovanje.com in poiščete koristne informacije o zavarovanjih, ki jih morate imet pokrito.

Dodatno zdravstveno zavarovanje ni nujno, si ga ne rabite plačevati. To vas nihče ne more priseliti, ampak, če boste šli k zdravniku, bog ne daj v bolnico na kakšno operacijo pa bo vse drugače. Dodatno zdravstveno zavarovanje, nekateri mu rečejo dopolnilno zavarovanje vam krije razliko med celotnim zdravljenjem. Obvezno zdravstveno zavarovanje vam krije delodajalec, če ste zaposleni. Drugače vam krije zavod ali center za socialno. Dodatno zdravstveno zavarovanje, kot sem omenila pa ni nujno. Sami si uredite pri kateri zavarovalnici si ga boste uredili. Premije se skoraj povsod iste, razlika je v nekaj centih.

dodatno zdravstveno zavarovanje

Poznam kar precej ljudi, tudi sama si ga dolgo nisem plačevala. Ampak sem enkrat pomislila, kaj če se mi kaj zgodi, takrat pa bodo nastali stroški. Bom imela toliko denarja, da bom vse plačala. Raje sem si uredila dodatno zdravstveno zavarovanje in si vsak mesec plačam položnico. Nikoli ne veš kje te nesreča čaka, saj pravijo, da nesreča nikoli ne počiva. Tudi, ko si urediš ti ne začne takoj veljati, morate najprej plačat tri položnice, da dodatno zdravstveno zavarovanje začne delovati in ne rabite nič plačat. Raje si ga uredite tako vi, kot celotna družina. Za otroke ne rabite skrbeti, ko pa končajo šolanje oziroma so stari 26 let pa je vse drugače. Če še nimate ga urejenega, poglejte na spletno stran, katere zavarovalnice vam ponujajo in kako velike so premije.