Kakovostno in pošteno popravilo menjalnikov

Popravilo menjalnikov pride v poštev v primeru, da je menjalnik drag in da okvara ni taka, da bi se ga moralo zamenjati. Mora pa se ga lotiti strokovnjak z izkušnjami. Priporočamo, da se za popravilo menjalnikov TIT obrnete na preverjene strokovnjake, ki vam bodo ponudili še nadomestni avto. Najprej bodo pogledati, ali se splača popraviti menjalnik in se ga na to z vašim dovoljenjem tudi lotili, okvirno ceno pa boste vedeli že takoj.

popravilo menjalnikov

Dostikrat se popravilo menjalnikov tako klasičnih kot avtomatskih zares splača, je pa to treba vedeti vnaprej, kaj približno je in ali se splača, zato vam bodo kakovostni mojstri sporočili in vas vprašali, ali se strinjate s popravilom ali ne, ali želite nov menjalnik. Popravil oje lahko bistveno cenejše od novega menjalnika, bodite pa pozorni, kajti na nekaterih servisih menjalnik kar zamenjajo, ker je tako lažje in vas lahko oškodujejo, saj se pri starejših avtih od dveh ali treh let to res ne splača.

Koliko časa bo trajalo popravilo menjalnikov je povsem odvisno od vrste okvare in od tega, kakšne znamke avto imate. Nekateri deli so vedno na zalogi, nekateri pa ne, ker jih ni dosti na trgu ali pa se ponavadi ne kvarijo in je to bolj izjema kot pravilo. Seveda so okvare odvisne trudi od tega, kako voznik s svojim vozilom ravna.

Da bi se odločili za popravilo menjalnikov torej morate imeti kar nekaj poštenih in pravih informacij od preverjenega mehanika, kateremu gre res zaupati. Gre namreč za precej zahtevno delo, ki ga ne zmore prav vsak serviser. Včasih je samo za zamenjati tekočino ali se odstrani opilke pa je v redu drugič pa je kar večjega narobe. Ko boste zoper prejeli nazaj svoj avto v brezhibnem stanju, boste gotovo veseli, da ste ga zaupali v roke nekomu, ki ceni vas in vaš avto tako kot svojega ali sebe.