Dvigalo za industrijo je nujno za vsako proizvodnjo

dvigalo za industrijo

Dvigalo za industrijo se uporablja skoraj povsod, kjer je resna industrija, vendar so različna. Dvigalo za industrijo je potrebno projektirati posebej za vsak primer industrije in za vsako delo ter halo in situacijo, zato niso serijska, ampak so unikatna. Naj vam to naredijo izkušeni mojstri na ključ, od začetka projektiranja pa do izvedbe dvigala za vaše potrebe. Nabavili bodo material in ga montirali ter usposobili za delo, hkrati bodo usposobili vaše delavce, da ga bodo upravljali. Ta dvigala le lahko upravljali, ker so električna in elektorska in jih upravljate kar z gumbi preko stikal, kar lahko naredi prav vsak.

dvigalo za industrijo

Mostno dvigalo za industrijo je najbolj pogosto in je lahko stično na enem koncu ali na dveh. Upravlja se preko stikal ali preko konzole. Pokriva pa celotno proizvodnjo se pravi ves tloris stavbe in ga premikate tja, kjer ga trenutno potrebujete. Nabavite lahko mostna dvigala, lahka mostna dvigala, konzolna ali portalna dvigala. Kateri bi bil za vas najbolj primeren bo ugotovil strokovnjak in vam glede tega svetoval ter naredil natančen načrt.

Konzolno dvigalo za industrijo je ponavadi vedno tam kjer so stroji ali proizvodnje linije. Namenjen je servisiranju proizvodnje linije oziroma strojev in je skoraj nemogoče to resno početi brez teh dvigal, ki se lahko prilagodijo glede višin in položaja za dvigovanje ter delo na strojih.

Portalno dvigalo za industrijo je največje dvigalo, ki je lahko tudi samostojno in je lahko največkrat zunaj, na samostojnih kolesih ter se lahko vozi na velike razdalje in prenaša tovor. Upravlja se ga iz posebne sobe. Dejansko gre tudi za žerjave, ki lahko delajo na terenu in se jih lahko prestavlja poljubno tja, kjer jih potrebujete. So v veliko pomoč, ne potrebujejo pa jih vsi, zato je najbolje, da se pogovorite z mojstri o tem, kaj točno potrebujete, da za vas predlagajo najboljše možne rešitve.