Kakšen tip kože pomladi diamantna metoda hydrafacial?

Hydrafacial je metoda medicinskega pilinga. To pa je najnovejši postopek za glajenje kože. To je edina metoda, ki naenkrat čisti in lušči kožo. Hkrati globinsko odstrani ogrce ni vlaži kožo. Metoda hydrafacial uporablja metodologijo, ki je patentirana in je njen skrivnost, da vrtinči ter tako kožo oskrbuje s tistimi hranilnimi snovmi, ki so zanjo najboljše. To pa so hialuronska kislina, izvleček rdečih alg, ekstrakt kostanja, baker, cink in magnezij. Na tak način se najhitreje in najbolje koža pomladi, hkrati se regenerira pa še vidno pomladi, kar bodo opazili predvsem drugi.

hydrafacial

Metoda hydrafacial je medicinski diamantni piling, ki ga uprolabjjao ženske in moški. Primeren je za vse tipe kož. Glede na tip kože pa se prilagodi kombinacija serumov ter brušenja, ki se uporabijo pri sami metodi. Zato se lahko pri vsakem človeku koža povsem očisti, pomladi in regenerira, neglede na stanje ali starost kože. Koža bo spet postala gladka, brez črnih pik in ogrcev, ter lepo napeta.

Še posebej se hydrafacial priporoča, če se koža vidno stara, če ima temne lise, gubice in starostne pege. Če se koža preveč suši, ker to pomeni, daje utrujena. Tudi, če je kožo poškodovalo sonce, kar bo še posebej prišlo prav v poletnih dneh, ko gremo na morje. Uporablja se tudi, če je koža zelo mastna in ima razširjene pore. Vsekakor je zelo priporočljiva za kožo z aknami. Tudi, če je vaša koža precej pigmentna in obarvana rizično. Pomaga tudi, če so na njej različne brazgotine.

Največji učinek metode hydrafacial se dosega pri tem, ko se gladijo drobne gubice, pri izsušeni koži, pri uveli koži in pri pigmentnih madežih. Enako je uspešna pri mastni koži, ter pri odpravljanju aken, odpravi velike in zamašene lojnice tako da se odpravi neprijetno svetlikanje kože. Metoda deluje tako, da se uporabi unikaten način dela z diamantno glavo ter nežno brušenje površine kože, z vtiranjem hranilnih snovi vanjo.