Igrača balirka znamke Bruder

Igrača balirka znamke Bruder je narejena iz visokokakovostne plastike, sodi v serijo profi ter je primerna za igranje v zaprtih prostorih in na prostem. Obstajajo različne izvedbe in modeli. Balirka Claas Rollant 250 Roto Cut je igrača izdelana v merilu ena proti šestnajst in ima dimenzije dvesto šestindevetdeset krat sto petinpetdeset krat sto petinpetdeset milimetrov. Igrača Bruder balirka Claas Rollant 250 Roto Cut ima okrogle bale, lahko se priključi na vse Bruder traktorje serije profi.bruderZa popestritev je mogoče dodati ovijalko za bale in dodatne okrogle bale. Balirka John Deere za kvadratne bale prav tako sodi v serijo profi, kar pomeni možnost priključka na vse traktorje Bruder iz iste serije. Njene dimenzije so tristo devetdeset krat sto petinštirideset krat sto šestdeset milimetrov, kar pomeni pomanjšano v merilu ena proti šestnajst. Dodati je možno tudi bale in razne druge dodatke. Igrača balirka John Deere SIKU je izdelana v merilu ena proti dvaintrideset, njene dimenzije so deset krat enaindvajset krat trinajst centimetrov.

Obstaja tudi manjša Bruder balirka za okrogle bale John Deere SIKU. Izdelana je v merilu ena proti sedeminosemdeset ter ima dimenzije sedemdeset krat sedemintrideset krat štirideset milimetrov. V istem merilu je izdelana tudi Bruder igrača traktor John Deere z balirko, njene dimenzije so sto devetdeset krat oseminsedemdeset krat štirideset milimetrov. Odlikuje se s številnim podrobnostmi, ki v celoti posnemajo original.

Vsem igračam Bruder (več na https://www.kmetijskaoprema.si/bruder) je mogoče dodati številne dodatke, ki popestrijo igro. To so lahko betonske plošče, vsaka je sestavljena iz šestih kvadratov. Izdelane so v dimenzijah sto osemdeset krat sto dvajset krat petdeset milimetrov. Bruder bale obstajajo v različnih izvedbah. Obstaja komplet štirih kvadratnih bal, komplet štirih okroglih bal, komplet silažnih bal ter komplet pravokotnih bal.

Posebnost je komplet okroglih bal Bruder, ki vsebuje dve oviti in dve neoviti bali. Pred izborom je dobro preveriti primernost igrače otrokovi starosti.