Implantati za lep nasmeh

implantati

LuxDental zobni implantati bodo poskrbeli za vaš naraven nasmeh ter popoln ugriz.

Implantati so pogosta rešitev nadomeščanja izgubjenih zob. Poskrbijo, da se lahko ponovno samozavestno smejete ter jeste. So preprosti majhni vijaki v obliki zobne korenine in velikosti 4 do 14 mm. Oblikovani so tako, da se vgradijo v kost spodnje ali zgornje čeljusti ter tako nadomestijo zob. Več o sestavi ter drugih stvareh si lahko preberete na spletni strani ordinacije.
Ordinacija za vaš nasmeh poskrbi z kvalitetnimi implantati narejenimi iz čistega titanija. To je biološko sprejemljiva kovina, ki ne povzroča alergijskih reakcij ter preobčutljivosti.

Uspešno vstavljanje implantatov zahteva spretnost kirurga oziroma implantologa. V ordinaciji LuxDental na tem področju deluje specialist, ki ima za sabo že vrsto let izkušenj. Poleg strokovnjaka pa je pomembno, da pacient redno obiskuje kontrole in čiščenja implatatov ter jim s tem zagotovi obstojnost.

Kakšne pogoje morate izpolnjevati za vsaditev implantatov? Imeti morate zdravo čeljustno kost ter biti brez vnetnih procesov v ustni votlini. Omejitve obstajajo tudi pri ljudeh s sladkorno boleznijo, odsvetovano pa je tudi za osebe z rakavimi obolenji. Nezaželeno je strastno kajenje ter starost pod 17 let zaradi rasti obraza in čeljusti.

Implantati so izbira pacientov, ki želijo nadomestit zob ter ne posegati v sosednje zdrave zobe. Tako ostali zobje ostanejo zdravi ter nepoškodovani. V nasprotju s tem so mostički, ki delujejo tako, da za podporo segajo v sosednje zobe.

Na spletni strani LuxDental si lahko preberete kako izgleda ter poteka sama vstavitev implantatov.

Če vas karkoli podrobneje zanima, lahko na spletu izpolnite obrazec ter pridobite različne informacije strokovnjakov ter seveda tudi cenik, ki je odvisen od različnih dejavnikov. Naročite se lahko tudi na brezplačen neobvezujoč pregled kjer boste do potankosti zvedeli še več o vaših zobeh ter pridobili nasvete za nadaljne ukrepe.

Priskrbite si lep nasmeh tudi vi!