Kako odpraviti celulit?

CelulitPoletje je pred vrati in že skoraj vse predstavnice nežnejšega spola mrzlično brskajo po spletu ter trgovinskih policah za izdelki, ki uspešno odpravljajo celulit. Celulit je nadloga, zaradi katere se ženske po vsem svetu obremenjujejo ter se ne počutijo samozavestne. Ženske imajo zaradi pojava celulita težave s samopodobo, kar vpliva na odnos s partnerjem in okolico.

Mnogo izdelkov na trgu, predvsem pred začetkom poletja obljublja, da hitro ter učinkovito odpravljajo celulit, vendar je v večini primerov učinek minimalen in traja dolgo časa. Podjetje Soraya pa že dolgo spremlja potrebe žensk in se trgu prilagaja. Lansirala je izdelek, ki za razliko od drugih odpravi celulit in še celo zmanjša obseg stegen. Celulit po navadi začnejo ženske odpravljati tako, da poskušajo z raznimi dietami, ogromnimi količinami popite vode, zdravo prehrano ter telovadbo. Ta način je lahko uspešen, vendar je za to potreben zdrav način življenja, pa še to celulit ne odpravi popolnoma, ampak samo preprečuje nastanek novega.

Izdelek podjetja Soraya pa resnično deluje, saj so dolgo časa testirali različne kombinacije sestavin in medsebojno delovanje. Njihov izdelek poskrbi za izgorevanje maščob, poskrbi za nastajanje novih maščobnih celic in zmanjšuje že obstoječe maščobne celice. Celulit je tako manj viden, aktivne sestavine v izdelku pa preprečujejo nastanek novega. V izdelku najdemo gvarano, kofein ter L-karnitin, ki dokazano zmanjšujejo pojav maščobnih celic in so klinično testirani. Izdelki so bili testirani na ženskah, ki so rezultate predstavile same. Uporabnice tega izdelka pa so opazile tudi manjši obseg stegen, celulit se je vidno zmanjšal in kožo so imele zdravo ter navlaženo. Prav tako uporabnice tega izdelka potrjujejo, da je njihova koža na splošno bolj gladka, čvrsta ter ima zdrav in sijoč videz. Poletje se hitro približuje in vse ženske, ki imate težave s pomarančno kožo ter celulitom ukrepajte zdaj.