Plinski žar Furlan

Nekaj najlepšega je, ko so tukaj topli dnevi, ko lahko zunaj posedamo in tudi nekaj spečemo. Malokdo ima zunaj kuhinjo, tako da večinoma zunaj pečemo na različnih žarih. Če imaš svoje dvorišče, imamo dovolj prostora in nam ni problem kakšen žar imamo. Stisko nam dela edino včasih pospravljanje. Tudi tisti, ki so doma v blokih imajo željo včasih kaj speči na žaru, ampak vemo, da to ni mogoče, čeprav imajo balkon. Pa veste, da niso samo žari, ki rabiš drva. So tukaj tudi plinski, ki pa so bolj enostavni in lahko jih uporabljamo povsod. Zunanji plinski žar je enostavna rešitev za vse, ki imajo željo peči.

plinski žar

Saj vsi smo nekako navezani na žare, ki rabimo drva in oglje. Tukaj je včasih ogromno čiščenja in jeze, ampak volja je tista, da kaj včasih spečemo na njem. Sedaj je pa lahko že vse drugače, kupite plinski žar in delo bo olajšano. Ne da ne rabite več drv, vse je lažje, prav tako tudi čiščenje. Hrana bo še boljša in bolj sočna. Tukaj rabite samo plin, ki pa ga imamo danes že skoraj vsi doma. Že sam začetek pečenja je hitrejši, temperaturo lahko reguliramo, tako da se nam ne more zgoditi, da bo meso črno. Pospravimo ga lahko v vsak kotiček, kjer imamo kaj prostora. Lahko izbirate namiznega ali takega, ki je na večjih nogah in ga postavite prav tako lahko povsod.

Plinski žar je danes najboljša rešitev za vsakogar, ki ima rad pečenje na žaru. Hitro čiščenje ter enostavno vas bo pritegnilo. Tukaj ne bo dima, ne boste smrdeli in ne bo se vam zgodilo, da bo ogenj ugasnil. Čeprav je zunaj veter vam žar ne bo ugasnil, vi boste lahko po mili volji pripravljali jedi. Če se prijatelji pojavijo na vratih in če imate kaj v hladilniku, lahko je piknik že tukaj.