PVC okna so trdna in obstojna ter cenovno ugodna za vse stavbe

PVC okna so izjemno popularna zaradi svoje vzdržljivosti, dolgotrajnosti, in odpornosti na vlago in vodo ter so cenovno ugodni. Okna iz PVC materiala so zelo lahka in so vedno trdna, nikoli se ne zvijejo in se bodo zato vedno dobo odpirala ne glede na vlago ali letni čas ter vreme. To je izjemno kakovostna in nereciklirana plastika, ki je odporna tudi na sonce in UV sevanje ter druge vremenske razmere. Nenazadnje pa izgledajo res lepo, ker so lahko bela, rjava ali imitacija katerega koli lesa. Tako nihče ne bo ugotovil, da niso v resnici lesena.

PVC okna

PVC okna so uporabna za vse stavbe in vse prostore. Še posebej za velike stavbe, poslovne stavbe, stanovanja in kopalnice, kuhinje ter delavnice. Izdelajo se lahko standardne velikosti za novogradnje ali pa po meri za obstoječe stavbe. Včasih so stavbe delali tako, da so naredili luknje v stene in vanje vstavili okna, ki jih je treba tudi zdaj prilagoditi. PVC okna so lahko katere koli oblike in dimenzije.

Novogradnje imajo ponavadi stene izdelane iz oken na južni strani, to pomeni, da je okno preko vse stene, da je v hiši čim več svetlobe. Ta okna je možno izdelati zato, ker so sodobna stekla lahko tudi velika, drugače tega ne bi bilo mogoče izpeljati. Sodobna PVC okna za poslovne stavbe so lahko izdelana tudi preko dve nadstropji hkrati. Ko jih vgradijo, jih lahko opremijo tudi s komarniki in senčniki. Tako boste zaščiteni pred insekti in drugimi živalmi in hkrati pred preveč močno svetlobo.

Sodobna ona so lahko izdelana v dveh slojih ali treh. Gre za zasteklitev, ki je izjemno učinkovita. V stavbah, kjer se biva je priporočljivo imeti taka stekla, da se ne porabi dosti energije za ogrevanje. Medtem, ko so lahko v garažah, drvarnicah, skednjih, hlevih in v podobnih stavbah vgradijo z dvojno zasteklitvijo, pa bodo vseeno učinkovala, ker ni treba, da je taka stavba toliko ogrevana. Mojstri vam bodo svetovali, katera okna kje uporabite.

Super je to, da so lahko ta okna edina barvana zunaj drugače kakor znotraj. Zato lahko barvo povsem prilagodite prostoru in zunanjosti ter fasadi in oklici. Na primer, znotraj so lahko bela in zunaj rjave barve. Lahko pa imitirajo les, zato nihče ne bo ugotovil, da so iz plastike. Ta okna so topla in nimajo toplotnih mostov, kar pomeni, da energetsko zelo učinkovita. Čer pa se jih boste kdaj naveličali in jih zamenjali, potem pa se jih da brez težav razstaviti in reciklirati v celoti, zato ohranjajo planet. Ta okna ne oddajajo nobenega vonja ali česa drugega, zato so za bivanje zelo primerna. Poskrbite, da boste imeli vrhunska okna doma in v službi.