Savna sod je vaša domača savna, ki je vedno pri roki

savna

Savna je od nekdaj ljudem pomagala do dobrega zdravja in jo dobite tukaj https://www.savnasod.si/ ter jo imate lahko kar doma, na vikendu ali v podjetju, ker je majhna in jo lahko postavite kamorkoli. Res je, dobro ste prebrali, savna sod je starodavna metoda savnanja v sodu, kar so uporabljali že Rusi. Naredili so sode iz cedre, ki jih lahko na zgornji povezavi kupite za dobro, vsem dostopno ceno in imate starodavno razvajanje kar doma. Sod je majhen in je lahko narejen za eno ali dve osebi. Postavite ga kamorkoli imate in ga lahko pospravite po uporabi. Priklopite pa ga na elektriko.

savna

Savna sod ima sedišče za eno ali dve osebi in se ga zapre tako, da imate glavo zunaj. To je super in bolj zdravo kot v klasičnih savnah, saj se možgani ne smejo pregrevati, ampak pregrejete zgolj telo. Tako boste skozi kožo izločili strupe in vaša ledvica, jetra ter notranji organi bodo delovali veliko bolje. Vzpostavljali boste ravnovesje v telesu in tako preprečili ali pozdravili bolezni. Savna sod lahko uporabite vsak dan za sprostitev, vendar ne več kot 20 minit, da se celice ne pregrevajo preveč.

Prednosti savne doma ali v podjetju so številne. Ni vam treba iti nikamor in jo uporabite takrat, ko želite neglede na to, ali je savna odprta ali ne. Tudi z nikomur ne boste imeli stika in ni nevarnosti prenosa bakterij in virusov v okolico ali na vas. Toploto si uredite sami po svojem okusu in glede na zdravstveno stanje. V savno pa lahko vstavite še eterična olja po želji in imate aromaterapijo, ki zelo pomirja ter sprošča.

S savno se bo vaša kakovost življenja bistveno izboljšala. Skandinavci in Rusi ter Indijanci so vedno savne uporabljali za odganjaje bolezni, zdravljenja in preventivo, da so bili dovolj odporni. To je povsem naraven način, da ostanete vse leto zdravi. Pa še poceni je.